Sådan kommer du i gang med at game: 4 tips

Sådan kommer du i gang med at game: 4 tips

10. september 2018 0 Af HDesign

Gaming og e-sport er efterhånden blevet lige så anerkendt som andre sportsgrene. Det tilbydes som linjer på diverse efterskoler og er ikke længere kun lig med et ildelugtende teenageværelse. Er du god, kan du tjene mange penge på gaming. Men måske er du først ved at komme i gang, og her kommer der fire tips til bedst muligt at få gang i gaming.

 

1.   Få fat i den rigtige maskine

 

For nogle år siden var gaming lig med en spillekonsol tilsluttet fjernsynet. Sådan er det ikke længere, da de fleste gamer på deres computere. Derfor skal du som det første have anskaffet dig en computer.

 

2.   Køb det rigtige udstyr

 

Hvis du ønsker at game nogle større, tungere spil, så skal du have fat i en rigtig gamer computer. Forskellen på en almindelig computer og en gamer computer er i bund og grund evne og fart. En gamer computer kræver i høj grad et godt grafikkort i forhold til en almindelig computer. Derudover findes der også vandkølere og lufttørrer i mange gamingcomputer, så de kan holde til at blive spillet på i mange timer. Generelt er den designet til at blive brugt meget af tunge og lange spil, og derfor vil du opleve, at en almindelig computer hakker, hvis du prøver at game på den.

 

3.   Start med de gode gamle spil

 

Det kan virke uoverskueligt at vælge, hvilke spil du skal starte med at game. Derfor kan det være en god ide at starte med de gamle klassikere, på den måde lærer du hurtigere fundamenterne som også går igen i de nyere og mere udviklede og detaljerede spil.

 

4.   Bliv inspireret

 

Det kan være nemmest at lære af andre, der enten viser hvordan de gør eller forklarer det. Måske kan du spille med nogle venner, og ellers kan du finde inspiration mange steder på nettet, eksempelvis af videoer.