IT: Hvad er det?

IT: Hvad er det?

10. september 2018 0 Af HDesign

IT har udviklet sig meget over de sidste 15 år. I dag kan vi shoppe, overføre penge og komme på date via et par få steps.

Engang var en applikation en pyntegenstand, i dag er det noget helt andet, grundet ITs udvikling.

Gennem de sidste årtier har hverdagens vanelige gøremål skiftet platform, og stort set det hele kan klares via ny IT.

Via telefonen kan man nemt og hurtigt levere en besked via SMS eller en af de andre mange applikationer til samme formål. Keder man sig, kan man blive underholdt at spil, videoer eller blogpost. Og man kan nemt holde sig opdateret på alt fra vejr, til nyheder og aktiemarkedets tilstand.

VHS bånd er i den grad old news, og det samme er DVD og Blu-ray også snart. Dette grundet ITs udvikling. I dag kan film og serier streamers over computeren og for bare få penge hver måned, har alle adgang til et kæmpe udvalg af film og serier.

Og skal det være endnu vildere og endnu mere virkeligt, så kan man i dag også næsten blive en del af det spil, man spiller eller den film, man ser. Virtual Reality har for alvor fundet sin plads, og ved få steps kan det tilkobles en mobiltelefon. Derefter er det næsten som selv at være i spillet.

Det meste indrettes til vores komfort, dette gælder også oplevelsen når vi skal se fjernsyn eller følge en fodboldkamp. Nu designes fjernsynende med bøjede sider, så oplevelsen bliver mere intens og nærværende, og man kan endda dele det op i to, hvis ikke man ved, hvilken fodboldkamp man helst vil se.

IT har for alvor præget vores hverdag, og er i den grad svær at komme udenom. De fleste kan klare næsten alt fra deres telefon. Der findes tusindevis af forskellige smartphones, som alle brander sig på forskellige features. Der findes et hav af forskellige fjernsyn, forskellige computer og tilbehør dertil. Og af andre gadgets har vi måske kun set starten, nu kan man trænes af en personlig træner, ved hjælp af et Smart Watch på sit håndled. Så hvad er IT? IT er vores hverdag, og der findes en masse til at gøre netop den lettere.