Kom uønskede alger til livs

Kom uønskede alger til livs

9. februar 2019 0 Af HDesign

Der skal en del ting til at holde et hus pænt og i god stand. Haven skal være ordnet, hækken skal være klippet, vinduerne skal skinne, og facaden skal være i god stand. En vigtig ting som du ej må glemme, er taget. Taget er en rigtig stor del af dit hus’ samlede udtryk, og derfor er det en god ide at være over det, når det er nødvendigt.

Som tiden går, vil dit tag efterhånden blive hjem for rigtig mange alger og mos. Det efterlader store grønne og brunlige plamager på dit tag, som hverken er kønne at kigge på eller særlig gode for dit tags tilstand.  Derfor kan det være en rigtig god ide at få foretaget en algebehandling, der har til formål at komme alger og mos til livs.

Selvom det måske lyder som en stor opgave, så kræver det ikke det helt store. Tag kontakt til nogen, der er specialister i at udføre algebehandling, så så vil de komme og desinficere taget og dække det med skum, som trænger ind i algerne og dræber dem. Denne behandling er også forebyggende, så du kan tage eventuelle alger og mos i opløbet.

Gør din tag en tjeneste

Men det er ikke kun for synets skyld, at du bør få foretaget en algebehandling af dit tag. Du gør nemlig dit tag en tjeneste. Hvis du ikke er over det, så kan alger og mos udvikle sig i så høj grad, at en algebehandling ikke længere er tilstrækkelig, og du i stedet bliver nødt til at overveje en total tagfornyelse. Det er en dyr affære, som kunne være undgået.

Er dit tag dækket af alger og mos, så kan det også give frostsprængninger, når termometeret viser minusgrader udenfor. En god tommelfingerregel er at få dit tag algebehandlet en gang om året. På den måde fremstår dit tag altid pænt og nydeligt, og du sørger for at holde det i god stand.