Derfor skal du vælge Umbraco som din CMS-løsning

Derfor skal du vælge Umbraco som din CMS-løsning

3. februar 2019 0 Af HDesign

Står du og skal vælge en CMS-løsning til din virksomheds hjemmeside, kan der være rigtig gode grunde til at vælge Umbraco. Det vil blive gennemgået her nedenfor. Men først en introduktion til hvad CMS og Umbraco overhovedet er for noget.

Umbraco er en CMS-løsning

Det er ikke altid, man lige er med på jargonen i andre fag, og der er jo trods alt en grund til, at man hyrer et webbureau til at stå for udviklingen af virksomhedens hjemmeside. Så hvis du ikke lige ved, hvad Umbraco eller CMS står for, er der altså ikke noget mærkeligt i det. CMS står for Content Management System, og det er grundlæggende det system, som administrerer indholdet på din hjemmeside. Det er altså det skelet, som indholdet bygges op omkring. Således at når din hjemmeside først er udviklet, er det let at redigere i indholdet. Umbraco er så en CMS-løsning, som er meget populær. Og det er den altså med gode grunde, som du nu kan læse mere om.

En CMS-løsning tilpasset dine behov

En umbraco løsning er rigtig god, fordi den kan tilpasses dine unikke behov. Du har til en start to forskellige muligheder, når du vælger Umbraco. Du kan vælge enten at få din hjemmeside udviklet helt fra bunden, eller du kan vælge at få en af de eksisterende templates tilpasset dine behov. Det er klart, at vælger du den første løsning, vil den være mere tidskrævende og dyrere at få udviklet. Det anbefales derfor små og mellemstore virksomheder at benytte sig af de eksisterende templates, som stadig giver rigtig god mulighed for udvikling af en hjemmeside, der præsenterer din virksomhed flot.

Umbraco er det, der hedder en dynamisk CMS-løsning, hvilket betyder, at den vil tilpasse sig den platform, den vises på. Det er meget vigtigt i dag, hvor hjemmesider skal kunne tilgås fra både telefoner, Ipads og computere. Du vil altså helst ikke gå glip af potentielle kunder, fordi de ikke får vist din hjemmeside korrekt på den platform, de anvender.

Umbraco har yderligere den store fordel, at den er utroligt brugervenlig. Og når du først har fået udviklet din hjemmeside, vil det være let for dig at redigere i indholdet selv. Tilmed kan du gøre det overalt, hvor du har internetadgang, da systemet vil ligge på en sky. Det giver også mulighed for, at flere kan have adgang til at administrere indholdet på hjemmesiden uafhængigt af hinanden.

Du får altså en CMS-løsning med stor brugervenlighed samt en fleksibel løsning, når du vælger Umbraco. Det er naturligvis ikke kun systemet i sig selv, der skal fungere men også det webbureau, der skal udvikle din hjemmeside. Med Umbraco er du sikret specialister i denne CMS-løsning, hvis du går efter et bureau, der er certificeret guld partner. Det betyder, at du kan være sikker på, at mindst to personer i bureauet har gennemgået undervisning i Umbraco, og der derfor er et øget kendskab og specialisering inden for denne løsning.