It-udstyr til den der har alt

It-udstyr til den der har alt

10. september 2018 0 Af HDesign

Der findes rigtig meget it-udstyr, noget uundværligt og andet måske mest for sjov. Mangler du en gaveide, til en der har alt eller måske til dig selv, kommer her fire bud på it-udstyr, der kan gøre hverdagen sjovere og lækrere.

 

Virtual Reality

 

Virtual Reality har for alvor vundet frem de sidste par år. Du kan relativt billigt købe et par virtual reality briller, som kan sættes på din smartphone og få spil til at fremstå virkelige. Der følger desuden controllers med til brillen, så du kan spille spil med hele kroppen, og føle du er til stede inde i spillet.

 

Smart watch

 

Smart watch er en to-i-en løsning. Først og fremmest fungerer det ligesom et ur og ligner også et. Men derudover kobles det sammen med din smartphone, hvorefter du kan læse beskeder, klare opkald og lignende via uret. Altså kan du nemt tjekke telefonen uden at skulle have den op ad lommen. Urene kan oftest også fungere til sport, hvor den kan måle forskelligt data.

 

3D scanner

 

En 3D scanner er for den, der virkelig har alt. Med en 3D scanner kan du fremstille projekter, ved at scanne eksempelvis et ansigt, og derefter få tilsendt projektet i 3D til din dør. 3D scannerne er dog stadig ret dyre at få fingre i.

 

Et bøjet tv

 

Det lyder måske skørt med et tv der bøjer, men der er en mening med galskaben. Målet er nemlig at det skal give en større dybde i skærmen og derved give en følelse af selv at være til stede. Derudover kan den også en masse andet som for eksempel at dele skærmen i to, så du kan se to programmer på én gang eller lyse med en farve bag skærmen, som passer til det du ser, for at give en bedre helhedsoplevelse.