Hold en fed 18-års fødselsdag

Hold en fed 18-års fødselsdag

30. august 2019 0 Af Redaktion

Det er helt sikkert en dag, du har ventet længe på. Din 18-års fødselsdag. Det er forskelligt, hvordan folk kan lide at fejre deres fødselsdag, men er du typen, der kan lide en stor fest med mange mennesker, har du her en oplagt mulighed for at arrangere en fed fest. Men hvor skal du lige starte?

Hvilken type fest vil du holde?

Skal det være en fest, hvor der udelukkende festes med høj musik og gode drinks, eller vil du også gerne invitere dine gæster på mad? Det er en god idé at beslutte dig for inden du går videre i processen.

Hvor skal din fest holdes?

Først og fremmest er det rigtig essentielt at finde et sted, hvor festen kan og skal holdes. Bor du i et hus med en stor lade eller festlokale, eller har du brug for enten at leje et forsamlingshus eller telt til haven? Det afhænger både af årstiden, dit budget og dine muligheder. Tænk samtidig over hvor mange mennesker, du vil invitere. Det er hverken optimalt at være for lidt mennesker i et stort lokale eller for mange mennesker i et lille lokale.

Skab en fest med god musik

God musik er naturligvis uundværligt til sådan en fest. Spørgsmålet er bare, om du selv vil stå for det, eller om du vil leje en kendt DJ. Dette afhænger igen af både festen størrelse og budget. Har du budgettet til det, er det altid rigtig fedt med en DJ. Så slipper du for selv at skulle tænke på. Der er også den mulighed, at du stiller et anlæg op, hvor folk selv kan vælge musik, men her er faren, at der konstant bliver skiftet musik, fordi ingen har samme musiksmag. Med en DJ undgår du dette. De har som regel også en fornemmelse for, hvilket selskab de er til, og hvad folk kan lide.