Forkæl dine ansatte

Forkæl dine ansatte

31. august 2019 0 Af Redaktion

Er du virksomhedsejer, og vil du gerne gøre noget ekstra for dine ansatte? Glade og tilfredse ansatte er lig med bedre stemning og kemi på arbejdspladsen, mere motiverede ansatte og bedre teamwork. Det gør det federe for både dig og dine ansatte i hverdagen.

Ros dine ansatte

Noget af det, som du tit kan glemme, er at rose sine ansatte. Hvis du roser dine ansatte, når de har gjort noget godt eller opnået et nyt resultat eller fremskridt af en eller anden slags, vil det både motivere dem og gøre dem glade. Så husk at lægge mærke til det. Ikke bare lægge mærke til det, men sæt ord på det. Vi kan også tit komme til at tænke ”hvor var det godt gjort af hende!” inde i vores hoved, men uden nogensinde at få det fortalt, så få det endelig fortalt.

Sørg for en lækker madordning

Hvis du vil gøre noget ekstra for dine ansatte, er det også en idé med en lækker madordning, så de kan få en god frokost hver dag. Måske I allerede har en, men den kan sikkert godt gøres mere lækker. Måske har I ikke en, og så er det kun fedt for de ansatte, hvis der kommer en. Er virksomheden beliggende i Herning, kan du f.eks. finde frokost i Herning her.

Ryst dine ansatte sammen

I en virksomhed kan der hurtigt gå hverdag i den, og de ansatte når ikke nødvendigvis at lære hinanden særlig godt at kende. Specielt hvis det er en virksomhed, hvor der regelmæssigt kommer nye ansatte til, kan det være svært at lære hinanden rigtig godt at kende. Dog er det en ting, som styrker fællesskabet rigtig godt i en virksomhed, hvis de ansatte kender hinanden godt og har en god kemi. En idé er at afholde nogle forskellige arrangementer for dine ansatte. Det kan være alt fra en bowlingaften til en julefrokost.