Shop til din efterårsgarderobe

Shop til din efterårsgarderobe

28. august 2019 0 Af Redaktion

Sommeren i Danmark er for alvor ved at nå sin ende. Det betyder også, at efteråret nærmer sig. Derfor er det væk med de kortærmede toppe og ind med de uldne sweatre. Din garderobe har helt sikkert brug for nogle små justeringer, men hvad har du egentlig brug for her til efterår?

Ind med de langærmede

Først og fremmest er det selvfølgelig essentielt med noget tøj, du kan holde varmen i. Temperaturene falder her i efteråret, og derfor har vi brug for varmere tøj. Derfor er nærmest uundværligt med nogle lækre sweatre. Vi kan hurtigt være tilbøjelige til at købe en masse forskelligt, billigt tøj, men hvis du i stedet vælger at investere i nogle lidt dyrere sweatre, vil de højst sandsynlig også holde dig flere sæsoner. Når du har betalt lige dét ekstra for et stykke tøj, lærer du også at nyde det meget mere. Find et par sweatre i nogle basisfarver og af god kvalitet, så de passer til resten af din garderobe. Find dem f.eks. hos Levete Room – Shop her.

Fodtøj, der passer til vejret

Efterår er også lig med mere regn, flere blade på jorden og mere blæst. Derfor er det heller ikke essentielt at rende rundt dine sommersandaler eller hvide sneakers. Du har brug for noget, der både er varmere og mere praktisk til vejret. Her ville et par gode støvler være smarte. Vælg dem i en mørk farve, så skidt og snavs ikke ses så tydeligt.

Fine detaljer, der holder dig varm

Sidst, men ikke mindst, har du brug for alle de fine detaljer, der samtidig holder dig varm. Det vil sige et fedt tørklæde af god kvalitet, en blød hue, der kan holde dine ører varme eller et par søde vanter. Det er så rart at pakke sig godt ind, når du skal ud i efterårets vilde vejr.