Få mest muligt ud af dit mobilabonnement

Få mest muligt ud af dit mobilabonnement

10. september 2018 0 Af HDesign

Selvfølgelig er det vigtigt at have et mobilabonnement, der passer til dine behov. En nem måde at tilpasse sit abonnement på er ved at kigge på forbrugsstatistikkerne på sin udbyders hjemmeside ved månedens udløb. På den måde kan man se, om man bruger den mængde data, man betaler for og ligeledes for tale, sms & mms. Hvis man kun bruger en brøkdel af det, der er inkluderet, kan det være, at der er penge at spare ved at nedgradere.

 

Bedre dækning

En anden måde, hvorpå man kan optimere sit mobilabonnement, er ved at sikre sig 4G-dækning de fleste af de steder, man til dagligt kommer. På den måde vil man kunne navigere hurtigere rundt online i dagligdagen. På samme måde er det smart at tjekke, om der er selskaber, der tilbyder bedre dækning til sms’er og taleopkald. Alt dette kan man finde ud af på selskabernes sider vha. deres dækningskort

 

Spar penge

Udover at nedgradere sit abonnement, hvis man har mulighed for det, kan man også spare penge ved at finde et abonnement, der muliggør gratis samtale mellem to mennesker. Dette er især smart, hvis man snakker meget, men kun med én person.

En anden smart måde at spare penge på er ved simpelthen at ringe til sin udbyder og sige, at man har fundet et lignende abonnement hos en anden udbyder til en billigere pris. Tit vil man kunne lave en aftale, der er endnu mere gunstig end konkurrentens. Selvfølgelig skal man ikke lyve om dette, men rent faktisk have stødt på et abonnement, der bedre kan betale sig end sit eget.

Slutteligt er der også penge at spare, hvis man eksempelvis allerede abonnerer på en streamingtjeneste, hvad enten det er musik eller film/serier, det drejer sig om. Af og til kører enkelte teleselskaber nemlig kampagner, der går på, at man ovenikøbet får nogle gratis måneder af en streamingtjeneste. Også dette er en oplagt måde, man kan spare penge på.