Er du i tvivl om, hvordan du skal lave linkbuilding for din hjemmeside? Bliv klogere her

Er du i tvivl om, hvordan du skal lave linkbuilding for din hjemmeside? Bliv klogere her

23. januar 2019 0 Af Administratoren

At eje og drive en virksomhed kan være en stor opgave i sig selv, men det er samtidig vigtigt, at man sørger for, at virksomheden stille og roligt vokser sig større, så man kan sikre den daglige gang. Man kan udbrede sin virksomhed på mange måder, og derfor kan det være svært at finde den helt rigtige. Lige meget hvad kan det dog være en god idé at kigge på internettets muligheder, da nettet i dag gør det muligt at kunne nå ud til mange forskellige mennesker på én gang. Hvis du overvejer at søgeoptimere din virksomhed men stadig er i tvivl om, hvorvidt det er det rigtige at gøre eller ej og derfor også stiller dig selv spørgsmålet – hvordan laver man linkbuilding? Så finder du herunder linkbuilding for begyndere.

Linkbuilding handler om at udbrede med hjælp fra andre

Indenfor søgemaskineoptimering er der mange fagtermer, og har man ikke godt styr på dem, inden man kaster sig ud i det hjørne af internettet, så kan SEO hurtigt blive et no-go. Derfor er det vigtigt, at du sørger for at læse godt op på emnet, inden du begynder at finde strategier og lignende.

Linkbuilding handler i bund og grund om at udbrede sin virksomhed med hjælp fra andre. Vil man gerne have sin virksomhed til at rangere højt på Google, så virksomheden måske optræder på side 1 i stedet for på side 3, så skal man i gang med at finde indgående links. Indgående links virker for Google som en slags anbefaling, men man skal dog huske på, at det ikke er ligemeget, hvor det indgående link kommer fra. Indenfor søgemaskineoptimering snakker man kvalitet fremfor kvantitet, og ét link på en hjemmeside med god værdi er bedre end 5 links fra hjemmesider med ringere værdi. Både relevans i forhold til emner men også geografi er vigtigt, når man linkbuilder.

Ikke nok med at man skal sørge for gode indgående links, så skal man også huske på, at ankertekst og placering af denne er vigtigt. Ofte har man et søgeord, som skal nævnes i en specifik sammenhæng eller i et specifikt afsnit af teksten, da Google i høj grad bruger dette til at vurdere, hvor det rangerer henne.

Bliv meget klogere på nettet

Hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt du skal søgeoptimere din virksomhed eller ej, så kan du blive meget klogere på nettet. Du har både muligheden for selv at søge information samt inspiration, men via ovenstående link kan du blive introduceret til WeMarket, som har stor viden indenfor SEO. De kan hjælpe dig og din virksomhed specifikt, så i sammen kan skræddersy en løsning, der passer 100 % til de ønsker, som du har for din virksomhed men også for linkbuilding. På den måde er du helt sikkert på, at du får den rette hjælp, så du har gode chancer for, at din kundekreds vokser. Klik på linket for at læse yderligere information samt for at blive introduceret til virksomheden, der har specialiseret sig indenfor markedsføring på internettet.