Tips og tricks: Sådan kan du indrette et unikt hjem

Tips og tricks: Sådan kan du indrette et unikt hjem

18. marts 2019 0 Af HDesign

Når man skal lave et hjem, så er det vigtigt at gøre sig grundige overvejelser. Hjemmet skal nemlig gerne afspejle din personlighed og samtidig indbyde til hygge og god stemning. Før du kan indrette skal du naturligvis have en bolig, som du kan sætte et personligt præg på. Hvis du er typen, der går efter det opsigtvækkende og udsædvanlige, så kan du med fordel læse mere her om unikke boliger Fyn.

5 nemme måder at indrette personligt

 1. Indret efter farvetema.
  Hvis du skal indrette et helt hus, så kan du lave en plan over, hvilke rum der skal piftes op. Derefter kan du jo vælge at lave et farvetema i hvert rum. Stuen kan for eksempel indrettes med møbler, malerier og tæpper i forskellige gule nuancer for en frisk og lys indretning. Soveværelset kan for eksempel indrettes i mørke farver som havblå, hvilket kan bidrage til en god nats søvn.
 2. Gå efter mønster og tekstur.
  Når du skal vælge pynteting til hjemmet, så kan du gøre det personligt ved at gå efter helt særlige sammensætninger af mønster. Vælg for eksempel sofapuder eller gulvtæpper med forskellige prints eller i en sjov tekstur, der giver rummet mere liv.
 3. Udvælg nips med omhu.
  Når du skal finde små nipsting til vindueskarmene og reolerne, så kan du vælge at gå efter nogle helt specielle ting. Find for eksempel unikaværker af keramik eller gå i den lokale genbrug og find noget, som ingen andre har.
 4. Giv arvestykker en særlig plads.
  Hvis du har fået en fin lænestol eller en smuk vase af et familiemedlem, så lad det stå fremme og giv det en synlig plads. Det kan være med til at give hjemmet sin helt egen historie.
 5. Gør brug af dine minder.
  Find gamle billeder frem og sæt dem i ramme, eller få de nyeste billeder fra ferien fremkaldt og vis hvem du er!