Smart videoovervågning til din virksomhed

Smart videoovervågning til din virksomhed

17. september 2020 Slået fra Af HDesign

EL:CON er er firma, der er specialister indenfor alt med videoovervågning til virksomheder. Videoovervågning til dit firma er en vigtig forudsætning for, at dine medarbejdere føler sig så trygge som muligt og ikke behøver at tænke over unødige ting. Dermed skaber videoovervågning tryghed og tillid til sikkerheden hos virksomheden for ikke mindst dine medarbejdere men også andre besøgende.

Med videoovervågning til dit firma er du altså med til at sikre dine medarbejdere. EL:CONS foretrukne brand, når det kommer til videoovervågning, er brandet DAHUA. DAHUA er et kinesisk brand, der i den grad lever helt op til det, som de lover. DAHUA videoovervågning lever først og fremmest op til højeste kvalitetskrav. Derudover er DAHUA videoovervågning markedets bedste leverandør af udstyr til videoovervågning, når det kommer til billedkvalitet og hardware.

DAHUA videoovervågning har overvågningskameraer med mange muligheder indenfor anvendelse og udformning. Med DAHUA videoovervågningskameraerne får du:

  • Panorama view
  • Ultra-zoom view
  • Thermal Detection

Panorama view er, hvor der er overvågning i 360 grader uden blinde vinkler. Ultra-zoom view giver dig mulighed for at kunne spotte flere detaljer, hvis der skulle ske en hændelse, som kræver yderligere undersøgelse. Til sidst så sørger Thermal Detection for, at du altid er sikret et pålideligt billede døgnet rundt, og dette gør sig også gældende i alt slags vejr.

Ved køb af DAHUA videoovervågning fra EL:CON kommer der desuden serviceteknikere ud til dit firma og monterer udstyret for dig, og du kan være helt sikker på, at de er fuldt klædt på til montering samt andre nødvendigheder som tests og ikke mindst service på installationerne.

Der er altså mange gode grunde til at sætte sin lid til EL:CONS foretrukne brand DAHUA. DAHUA videoovervågning sikrer dig det, som du stensikkert gerne vil have til din virksomhed, hvilket er sikkerhed og tryghed blandt dine medarbejdere og så ovenikøbet i den bedste kvalitet på markedet.