Husk disse ting, inden du tager på ferie

Husk disse ting, inden du tager på ferie

16. september 2020 Slået fra Af HDesign

Skal du snart på ferie? Hvis det er tilfældet, er der nogle ting, som du skal huske, inden du tager afsted. Hvis du har kæledyr, er det vigtigt, at du arrangerer pasningsmuligheder. Du kan enten spørge en ven, om de vil passe dit dyr, eller du kan få dit elskede kæledyr indlogeret på en pension. Der findes både hunde og kattepensioner rundt omkring i landet. Du kan bare lave en hurtig søgning, og så kan du hurtigt finde en pension til dit kæledyr.

Udover at have styr på sine dyr kan det også være en god idé at fikse nogle ting ved huset, inden du tager afsted. Det er eksempelvis smart at slukke for el og internet. Så sparer du nemlig penge på disse udgifter.

Undgå indbrud, mens du er væk

Derudover kan det være en god idé at sikre sig mod indbrud, inden man drager afsted på ferie. Hvis hele familien skal med, vil der ikke være nogen til at passe på huset. Det vil sige, at det bliver et oplagt sted for tyve at besøge. Heldigvis findes der nogle tiltag, sådan du kan sikre dit hus bedst muligt mod indbrud.

Du kan eksempelvis spørge et par naboer, om de har lyst til at holde lidt øje med dit hus. Du kan gøre det samme for dem, når de skal på ferie. På den måde bliver huset ikke efterladt helt og aldeles for sig selv. Der vil nemlig være et vågent øje, som holder øje med det.

Derudover kan det være en god idé at opsætte alarmer i sit hus. Så får du besked, når der kommer ulovlig indtrængning på din grund, selvom du måske befinder dig på den anden side af jordkloden.

Det eneste du skal bruge, er en låsesmed fra Securetec.

Kører i hele København

Du kan få hjælp fra Securetec i hele København og omegn. Det er utroligt smart at vælge en lokal låsesmed. Og husk, at Securetec kører også på Amager. Så selvom du ikke bor centralt i København, er der stadig hjælp at hente.