Skal huset også være smukt udefra? 

6. september 2019 Slået fra Af Redaktion

Vi har nok alle sammen prøvet at være personen, der står og holder stigen. Anspændtheden kommer snigende, og det giver små nervøse trækninger i ansigtet, hver gang familiens gør-det-selv-mand/kvinde har fundet vej op på den højeste stige, værkstedet kan fremskaffe. Det er lige til at få ondt i maven over. Det kan godt være, at ”det bare lige kan fikses”. Nogle gange ville da være skønt, hvis ikke bare uovertruffen, hvis familiens gør-det-selv guru ikke satte liv og lemmer på spil i kreative akrobatkunstner.

Sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed!

De forbedringer vi kan lave selv på huset er en god investering, men nogle gange bør vi også være realistiske – og i høj grad opmærksomme på, at vi ikke udsætter os selv for unødig fare. Hvis du kan nikke ja til den betragtning, men du samtidig gerne vil give husets ydre en smuk overhaling, så bør du nok overveje, om projektet kalder på lidt sikkerhedsforanstaltninger.

En super god løsning, der giver muligheden for fri bevægelighed oppe i højden, er et godt stillads. Det gør det ikke alene mere sikkert, men det giver også muligheden for i højere grad at kunne fordybe sig i processen i det gode håndværk.

Turen op og ned ad stigen efter nyt værktøj kan spares væk, når ens remedier kan stå ved ens side. Går du og overvejer, om huset skal piftes op, så overvej om du har behov for en stilladsløsning.

Om du leder efter et rullestillads i Odense og på Fyn eller resten af Danmark, så kan det gøre dit projekt mere smukt, sjovt og sikkert.