Sæt dit eget personlige præg med den fineste brugskunst.

Sæt dit eget personlige præg med den fineste brugskunst.

8. september 2019 Slået fra Af HDesign

Godt håndværk og spændende detaljer kan ofte godt være synonym for en “bekostelig affære”. Det spændende hjem behøver nødvendigvis ikke at være dyrt. Derfor kan det næsten kun være en fordel, hvis man finder sin indre krejler frem. Prøv at gå på opdagelse i din lokale genbrug, brugskunst eller på loppemarked. Bring nostalgien, magien og stemninger i spil.

Skab en rød tråd

De aparte og spændende fund behøver nødvendigvis ikke at skabe et rodet og fragmenteret udtryk. Forsøg evt. at skabe en rød tråd i dine køb. Det kan f.eks. være farvekoordination eller tekstur. Måske har du lyst til at samle forskellige vinglas med smukke farver, samle på elefanter eller noget helt tredje.

Indret efter humør

Vi behøver ikke altid at smide ting ud. Miks og match efter humør. Altså, pak frem og pak væk. Lav f.eks. en dekorativ kurv med plakatruller og skift lidt ud engang imellem, så der altid er noget inspirerende at kigge på. Det samme kan du gøre med fede lysestager eller skåle. Leg endelig med det!

Der er ikke noget rigtigt og forkert

Måske har du ikke lyst til at bo lige som Pippi Langstrømpe. Det er også okay. Du kan i stedet skabe små personlige overraskelser i dit hjem, sommerhus eller have.

Tag en ven under armen og tag på eventyr

Du kender måske dit favoritsted, og ligesom svampejagt er vi ofte hemmelighedsfulde, når vi finder det helt rigtige sted. Hør måske evt. en ven/veninde, om de kender nogle spændende steder. Du kan også sagtens gøre fine fund af f.eks. brugskunst på nettet. Føl dig frem, og god jagt!