Rejseguide: Tag på eventyr i Afrika

Rejseguide: Tag på eventyr i Afrika

20. april 2019 Slået fra Af HDesign

Sommerferien nærmer sig, og for mange betyder det årets bedste mulighed, for at tage på en lidt længere rejse. Hvilket betyder mulighed for rigtigt at tage på eventyr – og der er få steder i verden, der er så oplagt til eventyr som Afrika. Afrika er et stort kontinent, der byder på en utrolig variation af oplevelser, så der vil helt sikkert være noget for enhver smag. Men især safari-eventyr i Afrika er en drøm for mange. Og det med god grund, for det er en oplevelse for livet at se Afrikas majestætiske dyreliv og smukke natur på nært hold. Afrika er også et fantastisk sted for badeferie, med sine smukke strande og varme klima året rundt.

Kombiner badeferie og safarirejse

Hvis du gerne vil på en kombineret badeferie og safarirejse, er Afrika det oplagte valg. Her er mange lande, med utroligt smuk natur og mindst lige så lækre sandstrande. Seychellerne og Zanzibar byder på tropisk stemning og hvide sandstrande, der er som taget ud af et magasin. Mens Kenya byder på storslåede oplevelser, hvor du kan se The Big 5 på savannen, eller opleve kultur og storbystemning i Nairobi. Det er helt oplagt at kombinere en safarirejse til Kenya med badeferie i Tanzania, da landene deler grænse, og du dermed slipper for en lang mellemrejse.

Safarieventyr i Kenya

Vil du gerne have den helt klassiske safarioplevelse, er det Kenya du skal til. Her er rigtig gode muligheder for at opleve det ikoniske Afrikanske dyreliv, som du kender det fra filmenes verden. Så tag på eventyr på Kenyas savanne og hvis du er heldig, får du alle fem fra the big five at se. The big five er en betegnelse for de fem mest kendte af Afrikas dyr. Det er disse dyr, der anses som de farligste at jage på savannen, og har derfor haft stor status blandt jægere at nedlægge. Det betyder desværre også, at fire ud af de fem i dag er yderst truede. Men du kan altså stadig se dem alle på Kenyas safari, og det er uden tvivl et eventyr du aldrig vil glemme.

Badeferie i Tanzania

Efter oplevelser i Kenya, er det let at rejse videre til Tanzania. Her kan du fortsætte de enestående naturoplevelser i Tanzanias nationalparker, eller du kan sætte kursen direkte mod Zanzibar, som ligger lige ud fra Tanzanias kyst. På Zanzibar finder du sandstrande, der er som taget ud af en reklame. Det er azurblåt vand, palmer og smuk natur, så langt øjet rækker. Dertil kommer de mest charmerende bungalows, masser af luksus og her er altid garanteret masser af sol. Det er det perfekte romantiske getaway, hvor man kan slappe af, nyde hinanden, og blive klar til hverdagene igen melder sin ankomst.

Med en kombineret safarirejse og badeferie til Kenya og Tanzania, får du altså oplevelser du sent vil glemme. Her finder du eventyr, enestående natur og dyreliv, og de smukkeste sandstrande du kan forestille dig.