3 gode råd til en festlig aften

3 gode råd til en festlig aften

24. april 2019 Slået fra Af HDesign

Det er altid hyggeligt med arrangementer og sammenkomster. Så kommer man tættere på hinanden og får skabt nogle gode minder sammen. Det kan være, at det er hele den store familie der samles, eller måske er det bare nogle af de nærmeste venner, der kommer forbi en aften. Uanset hvad vil man gerne sørge for, at alle er glade. Dog kan det af og til være en udfordring at skulle stå for at arrangere aftenen. Det hele skal helst bare gå godt og køre af sig selv. Derfor får du her 3 gode råd til, hvordan du sørger for en festlig aften.

En god menu

Noget af det vigtigste er, at du har styr på mad og drikkevarer. Det kan være en god idé at have planlagt menuen i god tid i forvejen. Så kan du sørge for, at der er købt ind til det hele, og at der bliver forberedt så meget som muligt i forvejen. På den måde skal du ikke løbe rundt, mens dine gæster er der. Det er også en god idé at have tænkt over drikkevarerne. Skal der vin eller øl til maden? Du kan også overveje, om der måske skal en flaske whisky eller gin på bordet? Du kan nemt gøre aftenen lidt mere eksklusiv ved at købe en god whisky/whiskey. Du kan få mange typer whiskey hos Uhrskov, og der er ofte forskellige tilbud, så du kan finde den helt rigtige. Når først der er styr på mad og drikke, så har du allerede et godt fundament for en god aften.

Sjove aktiviteter

Det er vigtigt, at din fest eller arrangement ikke går i stå. Der skal helst være snak og smil igennem hele aftenen. Derfor kan det være en god idé at have en backup-plan, hvis der pludselig bliver for stille. Du kan f.eks. forberede nogle små selskabslege, som får folk op at stå, eller som får gang i en god snak. Det kan være en simpel ordleg, et brætspil eller måske et havespil. Så længe dine gæster er med på den og har det sjovt, får du skabt noget aktivitet og nogle oplevelser, der kan være med til at give en masse gode minder fra aftenen.

Styr på forventningerne

For at du får en god fest, er det også vigtigt, at du og dine gæster har de rette forventninger til aftenen. Det kan nemt skabe skuffelse og irritation, hvis noget ikke er, som du havde tænkt det. For at undgå misforståelser kan du sørge for at være tydelig, når du inviterer dine gæster. Hvis du gerne vil have at gæsterne tager fint tøj på så skriv det i invitationen. Måden, du inviterer på, kan også afspejle det, du inviterer til. Hvis det skal være en afslappet sammenkomst, så er det fint bare at sende en sms. Hvis det skal være lidt mere fancy, kan du lave en mere formel invitation – evt. med nogle fine farver eller sjove billeder. Så sikrer du dig, at du får en aften, der lever op til dine forventninger.