Tip: Sådan løfter du belysningen i dit hjem til et højere niveau

Tip: Sådan løfter du belysningen i dit hjem til et højere niveau

26. april 2019 Slået fra Af HDesign

Belysning er rent praktisk noget, der er behov for. Ethvert hjem, småt eller stort, har et udvalg af lamper, der er med til at gøre stedet lyst og venligt, selv i de sene nattetimer, når sommeraftenernes lys udrinder. Men lamper kan være meget mere end blot belysning. Faktisk kan de med det rette valg i funktionalitet og udseende løfte hele niveauet når det gælder indretningen i dit hjem.

Derfor er gulvlamper geniale

Et tip til når man skal løfte belysningen i sit hjem til et højere niveau, er at investere i forskellige typer lamper. Hvem siger, at lamper alle skal hænge fra loftet eller væggen? I stedet kan en gulvlampe med sin lange silhuet skabe nye dynamikker. Dette er dog ikke den eneste fordel, og der er massevis af positive ting at sige om gulvlamper til stuen, soveværelset eller alrummet, både hvad angår funktionalitet og visuelt udtryk.

Hvad er disse grunde så? Nedenfor er fremhævet et par af de unikke egenskaber, man ser hos gulvlamper, som kan være med til at sætte barren for, hvordan et rum tager sig ud.

  • Gulvlamper har den unikke egenskab, at de både kan fungere som primær såvel som sekundær lyskilde. Dette betyder, at man kan være kreativ med sin indretning alt efter om man har brug for en lampe til hyggelig læse-belysning eller snarere mangler belysning af et helt rum.
  • Udover at være en god kilde til forskellige typer lys, er gulvlamper også praktiske. Er man typen, der kan lide at rykke rundt på sin indretning, har gulvlamper den fordel, at de ikke er fastmonterede, som det eksempelvis gælder lamper fra loft eller væg.

Du kan finde yderligere fordele og inspiration om gulvlamper til stuen på Agnesblog.dk, hvor der også er specifikke anbefalinger at hente, der vil passe ind i stort set ethvert hjem. På den måde behøver man ikke vride hjernen alt for meget i bestræbelsen på at løfte udseendet af sit hjem, men kan i stedet læne sig tilbage, velvidende at belysningen derhjemme med den rette gulvlampe vil give nyt liv og lys, selv i de mørkeste tider.