Nyd god musik på en festival til sommer

Nyd god musik på en festival til sommer

23. august 2018 0 Af HDesign

Der er mange ting at lave herhjemme om sommeren, og en af de begivenheder, som virkelig springer frem, når sommeren nærmer sig, er festivaler. Der kommer hvert år flere festivaler, og det er blevet mere og mere populært blandt unge, at tage på festival, frem for måske at tage rejsen sydpå. At tage på festival er en lille miniferie i sig selv, hvis man er der over flere dage, og det kan være mindst lige så sjovt, som en tur til Mallorca. Det er selvfølgelig ikke helt gratis at tage på festival, og hvis man har en stram økonomi eller måske er på SU, kan det være svært at finde pengene til det. Det betyder dog ikke, at man skal gå glip af en sjov festival sammen med sine venner, da man har gode muligheder for at tage lån af små beløb, så man kun behøves låne til den sjat, man lige nøjagtig mangler. Mangler man lidt penge til den kommende festival, kan du altså nemt låne dem og læse mere om, hvordan du gør her.

3 gode råd når du skal på festival

Når man skal på festival, kan det godt gå vildt for sig, og hvis det er første gang, man er afsted, er det måske lidt overvældende. Festivaler går som oftest ud på druk og musik, hvilket man skal være forberedt på, og derfor er der 3 gode råd til, hvordan man kommer bedst igennem her.

  1. Husk vand. Når man drikker så meget, som man gør på en festival, over en længere periode, kan man næsten ikke undgå de frygtede tømmermænd. En af de ældste og bedste råd til at komme nogenlunde igennem, er at drikke vand. Et simpelt tip, som gør en stor forskel. Man skal huske både at have en flaske klar i teltet om morgenen, men også drikke det løbende om dagen. Vand er især vigtigt i varme perioder.
  2. Vær forberedt. Det kan være alt fra at puste luftmadrassen op, før du åbner din første øl, til at pakke dåsemad til turen. Det er altid vigtigt at have det praktiske på plads inden det hele går løs.
  3. Hovedpinepiller. Selvom vand kan gøre en forskel for tømmermændene, er det desværre ikke altid altafgørende, og sommetider er der bare brug for et lidt stærkere middel.