Har du altid drømt om et nyt hjemmeværksted?

Har du altid drømt om et nyt hjemmeværksted?

30. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Kunne du godt tænke dig et sted, hvor du bare kunne gå hen alene og stå og arbejde i fred og ro for resten af familien? Et sted, hvor tingene faktisk virker og hvor alt dit grej er samlet? Der ville et hjemmeværksted være perfekt. Der er flere måder hvorpå du kan skabe dit eget lille værksted.

3 måder at skabe dit eget værksted på

  1. Gør det til en del af garagen. Hvis I er så heldige at have en garage, hvor der ovenikøbet er lidt ekstra plads, så udnyt pladsen til en værkstedsafdeling. Det kræver måske en større eller mindre oprydning, for en garage kan godt have været blevet til et afsætningssted igennem tiden. Men hvis du først får ryddet lidt op, så der er plads, så er det bare med at komme i gang med at indrette dit nye værksted. Det kræver et bord, som kan tåle lidt af hvert. Nogle hylder og skabe eventuelt, hvor alt dit grej kan være.
  2. Lav en afdeling i jeres skur. Hvis ikke I har en garage, har I måske et skur, hvor der er plads. At lave en værkstedsplads i et skur kræver nogenlunde det samme som i en garage. En oprydning, en arbejdsplads, nogle hylder og muligvis en helt masse kroge og knager til at hænge diverse værktøjer. Hvis skuret ingen vinduer har, så sørg for noget god, stærk belysning også.
  3. Byg et skur kun til værksted. En mulighed er også at bygge eller købe et skur, som kun er beregnet til at være dit værksted. På den måde får du dit helt eget space, hvor du ikke render ind i andre. Så får du det også helt som du gerne selv vil have det. Når det er helt nyt, slipper du får oprydningen og du slipper for at skulle dele pladsen med resten af familien.

Indret dit nye værksted med nyt værktøj

Nu hvor du endelig har dit helt eget værksted, hvor du kan stå med dine helt egne små byggeprojekter, så kan du også lige så godt opdatere din samling af værktøj. Køb den maskine, som du altid har drømt om. Måske er nogle af dine ting virkelig slidte, fordi du har haft dem i mange år? Få køb noget nyt, så oplevelsen med dit nye værksted bliver endnu bedre. Køb f.eks. Festool elværktøj hos Toolster.dk. Festool laver elværktøj i højeste kvalitet, som er testet ned til mindste detalje. De er specielt kendt for deres dyksav med skinnesystem. De har et virkelig bredt sortiment, så du vil helt sikkert finde en maskine, som lyder lige som det, du står og mangler. Nyt værktøj vil gøre det til en leg at stå i dit værksted og arbejde, så gør dig selv den tjeneste.

Til sidst er der bare at sige, at du skal nyde tiden i dit værksted. Det er en god måde at afstresse på, og du vil helt sikkert få skabt nogle gode ting derude.