Fordelene ved et effektivt kassesystem

Fordelene ved et effektivt kassesystem

30. marts 2019 Slået fra Af HDesign

Vil du gerne have, at din virksomheds daglige drift kommer til at blive endnu mere effektiv? Sådan så I slipper for at skulle bruge alt for meget tid på en masse teknik, der forsinker jeres arbejde og frustrerer medarbejdere såvel som kunder? Så vil I garanteret blive glade for et kassesystem fra EBM. Det er kassesystemer, der sikrer en bedre arbejdsgang og sørger for, at teknikken ikke længere vil være et problem.

Hvad skal jeg vælge?

Ikke alle virksomheder er ens, og derfor vil det ikke være det samme kassesystem, der er bedst for alle. Dette er EBM opmærksomme på, og derfor skelner de overordnet mellem to typer af kassesystemer:

  • UnTill Kassesystem – til restaurationsbranchen
  • EBM POS system – til detailbranchen

UnTIll kassesystemet, som er den perfekte løsning til restaurationsbranchen, har mange fordele. Systemet gør det blandt andet muligt at splitte regninger, og så er det driftssikkert og hurtigt. Derudover er det ekstremt funktionelt i sin opbygning som en tablet. Det er en fornøjelse som medarbejder at tage imod bestillinger med et kassesystem som dette.

Det andet kassesystem, EBM POS, er den bedste løsning til detailbranchen. Her vil teknologien arbejde for dig, og du får et nemt og ukompliceret IT-system. Kassesystemet har i øvrigt et lagersystem, så lagerstyringen bliver nemmere end nogensinde før. Derudover kan kassesystemet holde styr på forretningens rabatter, så kunden altid får varerne til de rette priser.

Det eneste, du skal tage stilling til, er altså, om du har brug for et kassesystem, der er skræddersyet til detail- eller til restaurationsbranchen. Uanset om det er det ene eller det andet, vil det være den perfekte måde at optimere din virksomhed på.

Er der noget, du er i tvivl om, kan du nemt ringe ind til EBM til en uforpligtende samtale. De kompetente medarbejdere vil med glæde vejlede dig og svare på alle dine spørgsmål.