Derfor er korrekturlæsning afgørende

Derfor er korrekturlæsning afgørende

4. april 2019 Slået fra Af HDesign

Vidste du, at din troværdighed daler, hvis der er grammatikfejl på din hjemmeside? Og at det derfor kan være altafgørende for din forretning, at du har fået en korrekturlæsning? Det kan virke som en hård bedømmelse, når din tekst ikke nødvendigvis afspejler kvaliteten af de produkter/services, som du sælger. Det ændrer dog ikke på, at potentielle købere faktisk kan vælge dig fra på det. Og: ”hvorfor?” tænker du formentligt.

I dag lever vi i en tid, hvor internettet bliver brugt til mange forskellige formål – og ikke alle er med lige god hensigt. Mange oplever nemlig at blive snydt, hvor man fx bliver tilbudt en service eller et produkt, hvis man bare lige betaler et bestemt beløb. Problemet er bare… Kunden modtager aldrig produktet eller den ønskede service. Og det er en rigtig øv følelse at blive snydt og faktisk have mistet penge.

Fejl lugter af svindel

Og her har man altså fundet ud, at der i mange tilfælde er sammenhæng mellem svindel og grammatikfejl. Hvis man f.eks. får en mail, der tilbyder noget, hvor der er mange grammatikfejl, er det ofte en god indikator på, at der sidder en svindler bag. Dog er det ikke altid en svindler, der sidder bag. Men det kan være svært at skelne – og hellere være sikker end ked af det.

Derfor er det altid en rigtig god investering af få en korrekturlæsning, inden noget lægges ud på hjemmesiden eller sendt ud på anden vis. Derfor har vi fundet de helt perfekte til at klare denne opgave for dig, sådan at du fremstår så professionel som mulig og derved ikke mister kunder.