Tips og tricks til en miljøvenlig bolig

Tips og tricks til en miljøvenlig bolig

29. april 2020 Slået fra Af Redaktion

I en tid hvor klimaet efterhånden er på alles læber er mange interesserede i, hvordan de kan være med til at gøre en forskel for miljøet i hverdagen. Desværre er det ikke alle forslagene, der er lige tiltrækkende, for det virker bare ikke særligt festligt at droppe både kød og flyrejser. Der er dog også nogle ting, du kan gøre, som ikke kræver, at du fuldstændig omlægger dine vaner, de kan i stedet kan klares ved, at du giver din bolig et eftersyn. Du kan nemlig komme længere, end du tror ved at sørge for, at dit hus er så miljøvenlige som muligt.

Optimer dit hjem med LED-lys

Du behøver ikke leve i mørke for at sikre dig en miljøvenlig bolig. Du kan tværtimod hurtigt få styr på tingene ved at investere i LED belysning. Det særlige ved LED pærer er nemlig, at de kun genererer lys som er på den synlige del af lysspektret. På den måde undgår du energispild, fordi elektriciteten kun går til at skabe synligt lys frem for bølgelængder andre steder på spektret. Bestil online lyskilderdirekte.dk i dag og oplev fordelene for både din varmeregning og planeten.

Få styr på isoleringen

Et andet sted hvor du virkelig kan gøre en forskel for din boligs energiforbrug, er ved at sørge for, at dit hus er godt isoleret. Dette kan gøres på mange måder, men det er især vigtigt at sørge for, at der ikke slipper for meget varme ud gennem tag og vinduer. Det kan naturligvis godt kræve noget ombygning og sandsynligvis også noget hjælp fra nogle håndværkere, men i det lange løb kan du faktisk spare penge ved at sørge for, at din boligs energiudslip er så lille som muligt. Du kan for eksempel sætte termoruder i dine vinduer eller indbygge papiruld under taget.