Test af vakuumløftere til virksomheden – dette er vinderen

Test af vakuumløftere til virksomheden – dette er vinderen

19. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Uanset hvad din virksomhed har brug for at løfte, så er en vakuumløfter en god løsning. Den kan løfte alt fra papkasser til tunge genstande, som f.eks. en kæmpe metalplade. Det gør en vakuumløfter til et godt valg for virksomheder, som løfter mange forskellige ting på deres varelager, eller gerne vil have en stabil fleksibel løsning til deres produktion.

Vi har vurderet vinderen ud fra parametre som sikkerhed, fleksibilitet og pris. For meget specifikke industrier er det muligt, at der vil være andre vigtigere parametre at måle. Du skal altid selv undersøge, hvad der er på markedet, inden du vælger dit udstyr.

En vakuumløfter fra Alvac dækker alle disse behov. Nogle af de vigtigste årsager til, at den er vinder af vores test, er:

  • Den skåner ansatte mod tunge løft. Slut med at blive nedslidt på arbejdspladsen.
  • Den er fleksibel. Den kan bruges til både lette og tunge genstande.
  • Den er ufattelig let at bruge, da den suges fast på den genstand, som man skal løfte, og så kan man flytte genstanden med en svingkran, traverskran eller gaffeltruck.
  • Sikkerheden er i top. Når du benytter en vakuumløfter, er du sikker på, at der ikke sker uheld. Du kan kun flytte genstanden, når den er suget fast.

Erfaring er vigtigt

Et vigtigt element i vores test har været at vælge en producent med mange år på bagen. Dette øger sandsynligheden for, at virksomheden har noget sikkert udstyr, da det er blevet gennemtestet og udviklet over flere år.

Vinderen i denne konkurrence har arbejdet med tunge løft i mange år, og de har udviklet løfteudstyr, som virksomheder kan bruge fra 2 kg til 20 tons. Derfor er de relevante i alt fra fødevareindustrien, møbelindustrien til detailhandel.

Det kan sagtens være, at der er en bedre løsning for din virksomhed, da vinderen her er en multivinder, da den kan benyttes på tværs af industrier.