Sådan øger du medarbejdertilfredsheden i din virksomhed

Sådan øger du medarbejdertilfredsheden i din virksomhed

10. september 2020 Slået fra Af HDesign

Når det kommer til at skulle drive en virksomhed, er noget af det absolut vigtigste at du sørger for at du har tilfredse medarbejdere, idet dine medarbejdere på mange måder er din virksomheds ansigt udadtil.

 

Send med jævne mellemrum trivselsundersøgelser ud

Noget af det første du kan gøre, er selv at være opsøgende på hvordan dine medarbejdere generelt har det. Dette kan du gøre ved løbende at sende trivselsundersøgelser ud. Husk at undersøgelserne så vidt som muligt bør være anonyme således at du kan få det mest præcise billede af dine medarbejderes trivsel. Er undersøgelsen ikke anonym vil du ofte opleve at mange ikke tør dele deres egne oplevelse af arbejdspladsen.

 

Husk at givne individuel feedback til dine medarbejdere

En anden måde at få mere tilfredse medarbejdere på, er ved at give individuel feedback. Dette skyldes at du på den måde få din medarbejder til at føle han/hun bliver set, og at du faktisk anerkender deres hårde arbejde. Ingen har lyst til at knokle dag ud dag ind for en virksomhed som ikke sætter pris på deres arbejde, og de vil derfor også ofte skifte job så snart muligheden byder sig.

 

Sørg for løbende at holde en række forskellige events for dine medarbejdere

Den sidste måde hvorpå du kan få mere tilfredse medarbejdere på, er ved løbende at holde en række events i virksomheden. Dette kan være alt fra julefrokoster til gallamiddage eller teambuilding dage. Disse aktiviteter har det tilfælles at de ryster dine medarbejdere sammen, og du vil opleve hvordan sammenholdet på arbejdspladsen vil blive markant forbedret. Dette vil også gøre dine medarbejdere mere tilfredse, idet det er langt sjovere at arbejde sammen med mennesker du kender og kan lide. Vil du selv holde et event kan det være en god ide at tage kontakt til et eventbureau som kan stå for alt det praktiske.