Pep dit hus op med nye tæpper

Pep dit hus op med nye tæpper

24. februar 2020 Slået fra Af Redaktion

Synes du, at der mangler et eller andet nyt ved dit hus, men du ved ikke lige, hvad det skulle være? Der er mange forskellige tiltag, du kan gøre for at få fx din stue til at se helt ny og flot ud, men en af de bedste måder at gøre det på er ved at anskaffe dig et nyt tæppe. Spørgsmålet er så bare, hvilken slags du skal vælge, for der findes et utroligt stort udvalg online. Dette kan du få et tydeligt bevis på hos Fletco, hvor du selvfølgelig også kan købe de tæpper, der bliver talt om her i artiklen.

Fra væg til væg eller blot en enkelt plet?

Når du skal have et nyt tæppe, har du som sagt mange forskellige muligheder at vælge imellem. En populær mulighed er blot at vælge et tæppe i en bestemt farve og stof og fylde et helt rum med det fra væg til væg. Dette skaber en god sammenhæng i hele rummet, og et væg til væg-tæppe i samspil med den rigtige farve på væggene kan være utroligt elegant i alt sin enkelthed.

Ønsker du i stedet at eksperimentere lidt mere, kan du med fordel vælge at sammensætte tæppefliser i det mønster og i de farver, som du har lyst til. Mulighederne er endeløse, og de rigtige farvekombinationer kan skabe en fed dynamik i rummet.

Til sidst er det selvfølgelig også muligt blot at vælge et løst tæppe – eller flere. Disse fungerer bl.a. rigtig godt på et trægulv, hvor de kan give noget kontrast til gulvets farve og samtidig forsyne dig med et blødt og varmt sted at hvile fødderne på et ellers hårdt trægulv. De løse tæpper findes i alverdens størrelser, former og farver, og her er det selvfølgelig også muligt at vælge tæpper i forskellige former for kvalitet og tykkelse.