Oplev forskellen med en hængekøje i hjemmet

Oplev forskellen med en hængekøje i hjemmet

10. juli 2020 Slået fra Af Redaktion

Har du nogensinde alvorligt overvejet at bringe en hængekøje ind i hjemmet? Hvis du ikke har tidligere, så tror vi i hvert fald, du har efter at have læst denne artikel!

Dit nye chill-spot

I den varme vi oplever på tiden, kan man ofte ikke gøre meget andet end at hænge ud. Man begynder faktisk ret godt at kunne forstå, hvorfor der er nogen, som holder fiesta, ikke?

Vi synes, sommervarmen er den bedste undskyldning for at inddrage sin egen fiasta i løbet af dagen og hvilket bedre sted at holde den end i en hængekøje? Det er faktisk lige ved, at vi tror, det er umuligt ikke at slappe af, hvis man placerer sig selv i en hængekøje!

Til læsehesten

Hvis du ikke er så meget til ren, ustimuleret afslapning, så har vi gode nyheder: Hængekøjen har mange alternative brugsfunktioner!

Du kan fx bruge hængekøjen til at indrette dit helt eget læsehjørne, hvor holdningen er afslappet, og stemningen svinger! Det er faktisk ikke alle steder, hvor det er nemt at indrette et godt læsehjørne. Man skal være helt koncentreret og uforstyrret af udefrakommende faktorer, hvis man virkelig skal fordybe sig i en god bog.

Dyrk mindfulness i balance

Der er også dem, der bruger hængekøjen til at dyrke mindfulness. Mindfulness har sine rødder fra det buddhistiske og handler om at forsøge at være opmærksom på nuet. Mennesket har generelt en tendens til at flygte fra smerte og søge mod lykke, og selvom det lyder meget fornuftigt, så kan det også have en konsekvens altid at flygte fra det dårlige. Det kan nemlig, ifølge mindfulness, føre til stress, depression og andre psykiske lidelser.

Vi flygter fra det, der føles dårligt i stedet for blot at “lade det være”, som mindfulness fordrer os til. Det gør vi, fordi vi er bevidste om, at intet varer ved. Vi forsøger at flygte fra det uundgåelige: døden, men ender i stedet i stedet for med at flygte fra virkeligheden – og nuet. Mindfulness skal hjælpe én til at blive i nuet og acceptere de tanker, der dukker op: Gode som dårlige.

Leder du efter din egen hængekøje? Køb hængekøje her!