Det kan du bruge microcement til

Det kan du bruge microcement til

10. juli 2020 Slået fra Af HDesign

Microcement er blevet meget populært meget hurtigt – og det er der en masse gode grunde til. Microcement giver nemlig et helt unikt og minimalistisk udtryk, som hersker rundt omkring i langt størstedelen af de danske hjem. Det er også meget holdbart, og så er det simpelthen bare smukt. Microcement kan bruges til mange slags ting. Læs med her og bliv klogere på, hvad du alt kan bruge microcement til.

 

Hvad er microcement?

Microcement er et mindre lag af cement, som kan tilføjes på stort set alle overflader, både fliser, træ og meget mere. Det benyttes særligt til gulve, men det kan også benyttes til både vægge, trapper og endda også borde og andre møbler.

 

Der er mange fordele ved microcement foruden at det er smukt at kigge på. Det har en solid overflade, der samtidig er fleksibel og vandafvisende. Derudover kan man renovere et område på microcement på ingen tid, og det er også en langt billigere metode en så mange andre former for renovering af f.eks. badeværelset. Sidst men ikke mindst giver microcement muligheden for at lave et helt unikt design, da farver og struktur kan tilpasses individuelle behov.

 

Microcement til badeværelset

Badeværelset er et oplagt sted til microcement. Det kan nemlig lægges på eksisterende fliser, og så kan du selv vælge, om overfladen skal være skridsikker eller helt glat. Microcement er nemlig vandafvisende, så du skal ikke være bange for at gulv eller vægge med microcement i badeværelset går i stykker pga. fugtigheden.

 

Microcement bordplade

Uanset om der er tale om en køkkenbordplade eller et spisebord, så kan microcement bruges til en smuk og funktionel overflade. Det giver et moderne og råt beton-look, og det er samtidig en meget rengøringsvenlig overflade som blot kan rengøres med en våd klud.

 

Microcement gulv

Microcement er det oplagte valg, når gulvet skal renoveres. Microcement har nemlig en høj slidstyrke og en lang levetid – selvfølgelig når det er lagt rigtigt. Overfladen er også meget rengøringsvenlig uden sprækker – og derfor er microcement et meget populært gulv til det moderne køkken.

 

Vil du gerne have et microcement gulv, en microcement bordplade eller noget helt tredje, så kan Epoxy Design & Industri hjælpe dig godt på vej. De er eksperter i alt microcement, så de kan give dig et godt tilbud på lige netop dit projekt.