Køb personlige børnebøger til dit barn

Køb personlige børnebøger til dit barn

20. december 2021 0 Af HDesign

Drømmer du om at øge kvalitetstiden med dit barn? Så bør du overveje at købe en masse forskellige personlige børnebøger hjem, de er perfekte til at læse højt for dit barn. Det gælder både i eftermiddagstimerne, men i lige så høj grad om aftenen inden puttetid.

Mange børn bruger i dag en stor del af deres tid foran en skærm, på en iPad, tv eller noget tredje, der vedrører elektronik. For at aflaste elektronikken og skærmtiden generelt og være fysisk til stede sammen med dit barn, er bøger et fantastisk redskab til at skabe nærværende stunder og fortælle historier.

Her kan du finde alle de rigtige børnebøger

Udvalget er stort og derfor kan det godt være svært at beslutte, hvilke personlige børnebøger dit barn med stor sandsynlighed godt kan lide. Start derfor med at tjekke forskellige online shops ud, hvor du kan læse meget mere om hver enkelte bog og bogens alderstrin.

Den bedste måde at sikre, at bogen fanger dit barns interesse, er altid at finde en personlig børnebog der både inddraget barnet i historien og samtidigt har mange illustrationer, så barnet får hele oplevelsen med. Er der kun ganske få illustrationer i bogen og en masse tekst, kan det nemlig være svært for barnet at fastholde koncentrationen og blot lytte og være til stede i øjeblikket.

Når du finder en inspirerende bog, er du sikker på, at du og dit barn i fællesskab kan sidde og læse i bogen. En rigtig god ide kan også være at investere lidt ekstra og købe guidede børnemeditationer, som blandt andet kan hjælpe dit barn med at finde ro om aftenen. Disse meditationer kan i lytte til sammen og du kan hjælpe med at guide dit barn ind i den dybe ro og runde dagen af på den bedste måde.

Guidede meditationer er fantastiske for voksne som såvel børn. Den guidede meditation kan især skabe en eventyrlig rejse i dit barns indre, som blandt andet booster dit barns selvværd, skaber et positivt mindset og øget indsigt i sig selv. Det er altid en god investering at købe bøger og meditationer til dit barn for at mindske skærmtid og fokusere på bevidste og nærværende stunder i øjenhøjde, det skaber kvalitetstid – læs mere på Bedste Anbefalinger.