Hemmeligheden bag en god temafest

Hemmeligheden bag en god temafest

10. januar 2019 0 Af HDesign

Vi har alle været der. Til den der temafest, der bare faldt helt til jorden. Der var måske en enkelt, der var gået all in på kostumet, mens andre sad med et par sjove briller eller en hårbøjle med djævlehorn. Stemningen var så flad som engagementet. Derfor skal du læse med her, hvis du overvejer at holde din næste fest som temafest – Og det bør du gøre. For hvis det er gjort rigtigt, er temafester de fedeste!

Vælg dit tema

Du har valgt, at der skal være et tema til din fest, så nu er det bare med at vælge det rette. Du skal her vælge noget, du synes er fantastisk, fordi dit engagement i festen vil direkte afspejle sig i dine gæsters. Samtidig skal du være realistisk og tænke på, hvad du kan forvente af dine gæster. Nogle vil let kunne gå hele vejen til de vildeste ideer, mens andre vil springe fra, hvis det bliver for grænseoverskridende. Det er en god idé at vælge noget, som de fleste har et forhold til. Det kan for eksempel være en 80’er fest med det velkendte spraglede og sjove tøj, hvor musikken også er lige til at synge med på. Du kan med fordel finde kostumerne på https://karnevalsshoppen.dk/80-er-tema.

Tema med roller

Det kan være en rigtig god måde at få dine gæster i den rette stemning at give dem en rolle med i invitationen. Her skal du vælge et tema med velkendte personligheder, der frit kan fortolkes. Det kan være mordmysteriet med en butler, detektiv osv. Eller du kan tage et kendt tema og give det en original twist. Er dine gæster ekstra friske, så hold for eksempel en omvendt fest. Her er mænd kvinder, kvinder er mænd, man starter med desserten og slutter med forretten. Kun fantasien sætter grænser. Det vigtige er, at du sørger for at få dine gæster med på ideen, så stemningen ikke falder til jorden.