Har du brug for et lækkert skrivebord til din computer?

Har du brug for et lækkert skrivebord til din computer?

22. oktober 2018 0 Af HDesign

Rigtig mange af os arbejder på et kontor i vores dagligdag, hvorfor vores liv består meget af stillesiddende arbejde, foran et bord med en opslået computer – gerne omringet af en helt masse forvirrende papirer, som vi endda selv har svært ved at finde hoved og hale i. Er du en af os? Så kender du nok den følelse, som der her beskrives. Men du kender sikkert også den følelse af, hvor tomt, klinisk og kedeligt et kontor kan føles. Hvis det er tilfældet, så kan det være, at du skal tage et kig på dit kontor og overveje, hvad du kan gøre for at få det til at se mere hyggeligt, mere naturligt og langt mere indbydende ud. Hvis det lykkes for dig at skabe et sådant udtryk, kan du nemlig være sikker på, at din arbejdsglæde, og dermed også den motivation og den effektivitet du ligger i dit arbejde, øges.

Frisk dit kontor op

Og der er flere måder, hvorpå du kan friske dit kontor lidt op. For det første kan du sørge for at gøre det helt personligt, således der ikke er nogle, der er i tvivl om, at det er lige netop i det rum, du hører til. På den måde vil du føle dig godt tilpas, fordi du er blandt nogle ting, som du finder spændende, interessante eller pæne.

Derudover skal du sørge for at tilføre rummet de redskaber, som du har behov for i din hverdag, når du er på arbejde. Har du for eksempel brug for en tavle, en blød stol du kan slænge dig i med din computer på benene, en skuffe med snacks eller noget helt andet? Så er det med at bringe det ind. På den måde bliver du nemlig mere tryg i dine omgivelser, og du bliver automatisk også mere glad for at befinde dig på din arbejdsplads, fordi du har alt, hvad du skal bruge og alt, hvad ud har behov for, for at komme godt igennem dagen lige ved hånden. På den måde øger du også din effektivitet, idet du ikke skal valfarte rundt for at finde de værktøjer, som du mangler eller er nødsaget til at gå på kompromis med den måde, du gerne vil udføre dit arbejde på.

Overvej en smuk og naturlig træbordplade

Du kan også kaste et blik på dine møbler – specielt dit skrivebord. Ofte er det både kedeligt og klinisk, hvorfor det godt kan betale sig at få et, der er pænere og langt mere hyggeligt. Det er trods alt det møbel, du kigger mest på i løbet af dagen. Det kan derfor være en fordel at købe en smuk og naturlig træplade, der kan bringe noget mere varmt og unikt ind på dit kontor. Det vil give rummet et helt andet og langt mere hyggeligt udtryk. Og alt efter hvilken sort du vælger, kan du skabe den stil, du kan lide. Du kan købe træplader her og få skabt et specielt kontor.