To enkle tips til badeværelset

To enkle tips til badeværelset

17. december 2019 Slået fra Af Redaktion

Det er måske ikke dit badeværelse, du er mest ivrig efter at vise frem, når du får gæster på besøg. Tværtimod styrer du sandsynligvis let uden om wc’et og leder i stedet gæsterne hen til det nye køkken eller den flotte stue. Men selvom rummet måske ikke står øverst på listen, når du skal vise frem eller købe møbler, så er det stadig vigtigt, at det er rart at være i. Heldigvis behøver det ikke at være besværligt at få styr på dit badeværelse en gang for alle. Med to enkle tips kan rummet blive nøjagtigt lige så behageligt som resten af dit hus.

Få styr på indeklimaet

Det er helt naturligt, at dit badeværelse bliver mere fugtigt end den øvrige bolig. Det er trods alt her, hvor du går i bad, så det er ikke så mærkeligt, hvis luften bliver lidt dårlig efterhånden. Derfor er det helt essentielt, at du sørger for at få luftet ud, så der ikke kommer til at lugte hengemt og ubehageligt. En lille ting, der også kan gøre en forskel for dit indeklima er, at dine fuger bliver udskiftet. Hvis du bor i Randers eller inden for omkring 40 km, kan du få et besøg af fugemand Randers, så du kan blive helt sikker på, at fugen ikke bliver utæt.

Husk hygiejnen

Selvom du både har åbnet dine vinduer og fået besøg af en fugemand i Randers, så er det ikke sikkert, at dit badeværelse nødvendigvis er blevet rarere at være i. Det er nemlig rigtig vigtigt, at du også husker hygiejnen. Du ved garanteret godt, at toilettet skal rengøres, og at vasken skal tørres af, men der kan stadig være skjulte bakteriefælder på badeværelset. Hvornår har du for eksempel sidst udskiftet din toiletbørste? Ofte er det små ting, som tæller, så det er vigtigt, at du kommer helt ud i krogene med rengøringen.