Tips og tricks til at vælge tag

Tips og tricks til at vælge tag

15. november 2019 Slået fra Af Redaktion

Design din bolig og mindsk omkostninger

Uanset om du bygger nyt, eller det er tid til at udskifte det gamle tag, skal husets facade være charmerende og hjemligt. Det skal føles rigtigt, når du træder ind ad døren efter en lang arbejdsdag. Indret huset efter din smag og dit budget, og tænk over hvad der passer til husets ydre væg. Glem ikke at bruge kræfter på husets ydre udseende. Valget af tag er meget vigtigt for indeklimaet i huset, da der kan opstå fugt og svamp. Det rigtige tag er en af mange langsigtede beslutninger, hvor økonomi og praksis skal gå op i en højere enhed med fordele og ulemper. Dit tag skal holde i mange år, men hvor mange penge vil du bruge på vedligeholdelse og reparation?

Cembrit eternit

Tag findes i mange forskellige former og farver, og du har måske hørt om eternittag. Eternit består af cement, der er blandet med fibre, som gør materialet stærkere end almindelig cement. Byggematerialet kaldes også fibercement, og det anvendes til tag og facade. Fibercement er efterhånden blevet et populært produkt til alle typer af huse, fordi det er let, stærkt og holdbart. Eternit har nogle unikke egenskaber, som gør det velegnet til tag og facade. Se muglighederne med Cembrit eternit her.

Top 3 fordele ved Cembrit eternit

  • Materialet er let og stærkt

  • Kræver ikke vedligeholdelse og har lang levetid

  • Modstår fugt, svamp og virker brandhæmmende

Det skal kigge efter når du køber tag

Reparation eller udskiftning af tagplader kan blive en dyr omgang, og du skal være opmærksom på alle fordele og ulemper. Overvej om taget løbende skal holdes ved lige, indeholder det nogle giftige eller sundhedsskadelige stoffer, hvor meget vejret vil slide på taget og hvor modstandsdygtigt det er overfor alger, fugt og svamp. Det kan være svært at navigere mellem de forskellige typer af tag, og hvor mange penge du ender med at skulle betale. Brug tid på at finde et tag, der dækker dine behov og som passer til dit budget. Alt efter hvor du bor, er der forskel på hvor meget skal kunne klare.