Tips og tricks: Sådan stopper du med at ryge

Alt for mange danskere i dag ryger, og det gør de af den simple årsag, at det er alt for svært at stoppe, når man først er begyndt. Dog findes der i dag en masse metoder og produkter, der lover rygeren en mindre rygetrang, men antallet af rygere er stadig stigende, og produkterne ser dermed ikke ud til at hjælpe. Man skal dog huske, når man vælger at stoppe med at ryge, at det er en lang proces, der kræver en hel del viljestyrke, og man kan derfor ikke lægge alt skylden over på et enkelt produkt. Skal man stoppe med at ryge, skal man indstille sig selv på, at det bliver en lang og sej kamp, og de produkter, som der investeres i til formålet, er blot hjælpemidler, der skal gøre det nemmere for rygeren at blive røgfri på sigt. Overvejer du at stoppe med at ryge, får du herunder nogle gode tips og tricks til, hvordan du kan gøre det, og hvordan du bør forberede dig selv.

Tag den endelige beslutning

Først og fremmest er det vigtigt, at du som ryger tager den endelige beslutning om at stoppe. På den måde gør du dig selv og din hjerne klar til rygestoppet.

Planlæg dit rygestop

Det kan være en god idé at planlægge, hvordan du vil lave dit rygestop. Kan du stoppe med at ryge fra den ene dag til den anden, bør du gøre dette, men har du brug for flere dage eller uger, så planlæg og lav en god strategi, der passer til dine behov. 

Invester i en e-cigaret startpakke

Har du brug for et alternativ i stedet for cigaretter, kan det være fordelagtigt at investere i en e-cigaret startpakke. Denne kan købes på Smoke-it.dk, og den vil helt sikkert hjælpe dig godt i gang, når du har taget den endelige beslutning og planlagt dit rygestop.

Share