Skab ro i sindet i dit eget hjem

Skab ro i sindet i dit eget hjem

20. oktober 2020 Slået fra Af Redaktion

Oplever du også en form for ubehag lige så snart, du træder ind ad døren derhjemme? Det sted i hele verden, hvor du egentlig burde føle dig tryg og afslappet. I stedet for dette gyser man gennem hele kroppen, og man får nærmest følelsen af, at det er nødvendigt at kigge sig selv over skuldrene konstant. Man føler sig aldrig alene, selvom man godt ved, at man er den eneste i huset. Det er vildt ubehageligt.

Åndelige sjæle i hjemmet

Oplever man fx, at man bliver chikaneret eller overvåget, eller at man hører forskellige lyde, så kunne det godt tyde på, at der kunne være åndelige sjæle i dit hus. Her er det bare vigtigt at forstå, at de ikke vil dig noget ondt. Men når man oplever sjælelige aktiviteter i sit hjem, så er det oftest enten en eller flere afdøde personer, som selv tidligere har boet samme sted, eller også kan det være dig eller en fra din familie, der har tiltrukket sjælen udefra. Fælles for begge er dog, at de har et budskab, de gerne vil ud med, til dig eller din familie.

Lyt og skab ro

Når man har en åndelig sjæl i sit hjem betyder det, at de stadig sidder fast i den fysiske verden. Dette gør de som sagt, fordi de har et budskab, der gerne vil ud med. Så for at både du og den åndelige sjæl kan få ro, er det vigtigt, at du lytter til den. Dette kan du gøre ved en husrensning. Her lader en clairvoyant den afdøde fortælle, hvorfor den er tilstede i hjemmet, hvorefter den åndelige sjæl for at vide, at den ikke længere hører til i dit hjem. Herefter gives beskeden videre til dig, hvilket både giver sjælen fred og dig et roligt sind. Nu er det slut med at kigge dig over skuldrene.