Sådan kan du finde tid til dig selv og dine interesser

Sådan kan du finde tid til dig selv og dine interesser

11. november 2019 Slået fra Af Redaktion

Du kan sikkert selv nikke genkendende til det. Hverdagene flyver afsted, og rutinerne kører, som de altid har gjort. Rutiner er til for at sikre, at man kan komme nogenlunde smertefrit igennem de mange hverdage, hvor man har mange ting at se til. Har du dog opdaget, at det kan være svært at finde tid til dig selv, så kan det være, at nu er tidspunktet til at stoppe og ændre lidt i dine rutiner. Når du vælger at sætte en time af til dig selv om dagen, vil du hurtigt opleve en anden følelse i kroppen. Du vil blive mere rolig, have en mindre tendens til at stresse samt føle, at du har mere overskud i hverdagen.

Sæt dig ned og skriv dine daglige rutiner ned

Rutiner er ligesom økonomi. Hvis man blot hovedet væk, har man ikke længere styr på, hvad man laver eller betaler i regninger. Normalt kører rutinerne mere eller mindre ubevidst, hvorfor det kan være en god idé at sætte sig ned for at skrive dem ned. På den måde får man øjnene op for, hvad man egentligt bruger sin tid på, og du vil derved have nemmere ved at finde en time, som du kan bruge på dig og dine interesser, hvad end det er at lave smykker med faldskærmsline også kaldt paracord, eller om det er at male eller tegne.

Investér i materialer så du ikke kan udsætte dine interesser

Når man først skal til at købe materialer til ens hobby, når man har fundet tiden til det, kan det være nemt at udsætte og derved vende tilbage til sine gamle rutiner. Sørg derfor for at investere i materialer hurtigst muligt, så du kan komme i gang, når du finder tiden til det. Find eksempelvis et stort udvalg af faldskærmsline på nettet hvis du som skrevet ovenfor er vild med hjemmelavede smykker.