Sådan kan du få dit murværk til at stå skarpt

Sådan kan du få dit murværk til at stå skarpt

22. juli 2023 0 Af Redaktionen

Står du i en situation, hvor du godt vil give dine facader en lille smule kærlighed, så de kan komme til at blive helt skarpe som du går og drømmer om. Enten som en enkeltstående renovering eller måske som et element af den helt stor boligrenovering? Så læs med her.

Hvor meget kærlighed

Stærkt afhængigt at dit udgangspunkt, kan der jo forekommer variationer af, hvor meget kærlighed du skal give for at nå dit optimale slutresultat og få de flotteste facader i din bolig. Måske kan en dybdegående rens klare størstedelen af strabadserne eller måske er der tale om en omfugning af murværk. Det kan også være, at der er nogle dele af facaden der kræver mere end andre. Eller måske er der nogle metoder, der egner sig bedst til den type facade du har nu. Det kan være et godt udgangspunkt at finde ud af, hvad det helt præcist er for en service dine facader ønsker, så du kan gå mere målrettet til værks. På den måde kan du også nemmere slutte om, der er tale om et stykke familiesamarbejde en weekend, eller om det er påkrævet at inddrage nogle professionelle.

Vær realistisk

Med en facaderenovering af større eller mindre grad, kan det være du skal gøre dig nogle overvejelser om dit ambitionsniveau. Hvordan vil du gerne have slutresultatet bliver, og hvad kræver det egentlig at nå derhen til. Hvis du gerne vil have en næsten spritny facade, er det ikke sikkert at en afvaskning uanset hvor grundig, helt kan give dig det resultat, du forestiller dig. Så hvis du inddrager en fagperson, kan det også være du kan forventningsafstemme med dem, hvad du helt præcist kan sætte næsen op efter, så du kan blive glad for dit resultat i stedet for at blive skuffet over, at det ikke ligner et helt nyt hus.