Sådan får du løftet boligindretningen det sidste 10%

Sådan får du løftet boligindretningen det sidste 10%

27. september 2019 Slået fra Af Redaktion

Når man har brugt noget tid og nogle kræfter på at få sin bolig til at se fantastisk ud, så er det utroligt frustrerende, hvis man ikke selv følger, at den er der 100%. Det kan skyldes mange ting, men ofte handler det om, at man ikke har brugt tid nok på de mindre ting. Hvis man har brugt helt vildt lang tid på alle de største møbler og de bare spiller sammen på et ekstremt højt niveau, så kan man godt være kommet til at negligere de mindre møbler i forhold til disse.

Hvad gør jeg ved det?

Når du har fundet nogle ting, som får huset til at være bundet fantastisk sammen med kun dette, så handler det i høj grad om, at man har rykket kriterierne for, hvad der får rummene til at spille sammen. Det betyder altså, at man skal have anskaffet sig nogle ting, som er i lige så høj kvalitet som ens sværvægtere og som man elsker på samme vis. Det kan virke som en større opgave, men de færreste lader sig slå ud i jagten på det perfekte hjem.

Start med lamperne

Lamper er noget, som man normalt springer let og elegant henover, hvis man ikke allerede har alle de større møbler i stilling. Det er noget, som kan være med til at toppe rummet af, men det er også noget, som er på et detaljeniveau ift. eksempelvis spisebordet eller sofaen. For at finde nogle lamper der passer, så er det vigtigt at kigge på flere forskellige modeller. Det kan derfor godt være svært at finde ud af, hvor man skal starte henne, men du kan se flotte flowerpot lamper her og blive inspireret. Når først du har fundet nogle flotte lamper, så kan du sagtens gå videre til flotte nipsting, indtil det hele spiller.