Sådan skaber du en unik og personlig kjole

Sådan skaber du en unik og personlig kjole

4. maj 2019 Slået fra Af HDesign

Kender du det, når du har brugt flere timer foran spejlet, inden du skal af sted til en fest, fødselsdag eller et lignende socialt arrangement? Og at du har brugt en masse energi på at udvælge den rigtige kjole? Og når du så ankommer til arrangementet, så falder du bare i ét med alle de andre og deres påklædning, og der er ingen, der kommenterer din påklædning. Det er vildt frustrerende. Frustrerende at man ikke bliver bemærket, når man nu har brugt så lang tid på at vælge den rigtige kjole og gøre sig klar. Men hvorfor ikke tage sagen i egen hånd og gøre noget ved det?

Broderiets renæssance

En måde hvorpå du kan få en kjole, som folk uden tvivl vil lægge mærke til, er ved hjælp af broderi. Og broderi behøver ikke nødvendigvis at blive forbundet med ældre kvinder, som mange sikkert gør. Broderi er faktisk blevet en populær hobby blandt mange unge kvinder, så man kan næsten snakke om, at broderi har fået en renæssance. I dag er der et bredt udvalg inden for brodering, og der er et hav af muligheder for, hvad man kan brodere. Læs mere her.

Og nu hvor broderi er blevet så populært igen, hvorfor så ikke kaste dig ud i det? Du kan med fordel starte med f.eks. at brodere et lille bogmærke, så du langsomt lærer processen. Når du så føler, at du har den rette teknik, så kan du overveje at tage skridtet videre og forsøge dig med broderier på nogle af dine kjoler. De kjoler som ellers aldrig bliver bemærket. Og hvis du tilmed har nogle designkjoler, så vil du virkelig få en masse opmærksomhed og kommentarer fra folk, hvis du får lavet broderier på nogle af de designkjoler. På den måde får du også din helt egen unikke og personlige kjole, som ingen andre har. Og så vil folk uden tvivl lægge mærke til dig og din påklædning!