Sådan kan I gøre virksomheden klar til besøg udefra

Sådan kan I gøre virksomheden klar til besøg udefra

28. september 2020 Slået fra Af HDesign

Selvom en arbejdsplads ofte er et ret privat sted i den forstand, at det mest er de ansatte, der befinder sig der, kommer der alligevel til tider gæster på besøg – og især hvis det er potentielle kunder eller andre vigtige personer, der kommer på besøg, begynder det at kræve noget forberedelse, så alt er helt perfekt til besøget. Det kan nemlig føre til nye køb og gode anmeldelser udefra, hvilket I som virksomhed naturligvis altid er interesserede i.

 

En ordentlig rengøring

En af de vigtigste forberedelser til besøget er en stor hovedrengøring. Det duer på ingen måde, at en potentielt stor kunde tropper op hos jer, og bliver mødt af støv på gulvet og fnug på skrivebordene – det giver det helt forkerte indtryk til kunden, og giver dem ikke som sådan lyst til at købe nogle af jeres produkter.
At komme til et rent og flot firma giver derimod kunden en følelse af troværdighed for din virksomhed. Det ligner en virksomhed, der gør noget ud af sig selv, og det er generelt set et positivt billede af virksomheden – så det er en god ide at få virksomheden til at skinne med en omgang hovedrengøring.

 

Velegnet tøj og styr på oplæggene

En anden ting der lige er god at være sikker på inden et besøg i virksomheden er, at alle medarbejderne tilstede har klædt sig ordentligt på til begivenheden. Det vil sige formelt tøj, der er passende og giver kunderne en god fornemmelse af virksomheden.

Til et sådant besøg skal der også ofte holdes nogle oplæg fra jeres side, der forklarer kunderne, hvorfor det er lige præcis jeres produkt, der kan løse deres problemer – og her er det en god ide at have udvalgt jeres bedste talere til dette, så kunderne bliver helt overbeviste, om hvad der bliver sagt.