Sådan finder du en billig kvalitetscomputer

Sådan finder du en billig kvalitetscomputer

15. juni 2019 Slået fra Af HDesign

Alle har lyst til at købe en god computer, uden at skulle betale kassen for den. Det har du heldigvis mulighed for, hvis du kigger her. En af de mest populære brugte computere er en iMac.

Det skyldes, at den altid er af højeste kvalitet, når du køber den fra ny. Det betyder, at når du køber den 1-5 år efter, vil den stadigvæk være god.

Hvad skal du kigge efter?

Det kan være svært at finde ud af, hvor du finder en god computer. Ofte har du følgende muligheder for at købe en brugt computer:

  • Køb på en webshop som handler med brugt IT.
  • Find sælgere på markedsplads-hjemmeside. Den Blå Avis, Ebay, Facebook markedsplads mm.
  • Køb direkte fra dine venner.

Den første metode er den bedste garanti for, at du får en kvalitetscomputer. Hvis du benytter de andre muligheder, er det en god idé, hvis du gør efter en computer, som var i virkelig høj kvalitet, da sælger købte den.

Her er iMac et godt valg, fordi en iMac er altid i god kvalitet, når den er købt hos Apple. Det skyldes, at når der kommer en ny iMac på markedet, så kan du ikke købe de gamle modeller.

Derfor kan du altid være sikker på, at iMac er i højeste kvalitet. Hvis du derimod køber en Windows computer, som var billig, da den blev solgt første gang, så vil den være ekstrem langsom efter 5 år.

Det betyder ikke, at du ikke kan få gode computere med Windows som styresystem. Det betyder blot, at når du køber sådan en computer, så skal du vide mere om alle delene i den.

Med en iMac er der også en god idé at vide, hvor mange ram osv. den skal have. Men du kan være mere sikker på, at der var tale om en bedre computer fra starten af, fordi du kan ikke købe en billig ny iMac.