Problemer med tøjvasken? Prøv professionelt vaskeudstyr

Problemer med tøjvasken? Prøv professionelt vaskeudstyr

6. januar 2021 Slået fra Af Redaktion

Hvis vask af store mængder tøj, håndklæder og så videre er en stor del af dagligdagen i din virksomhed, er det vigtigt, at tøjvasken altid fungerer, som den skal. Vasketøjet skal vaskes til perfektion, mens det også gerne skal tørres så hurtigt som muligt, så det er klar til brug den næste dag.

Derfor er traditionelle vaskemaskiner og tørretumblere sjældent tilstrækkeligt i virksomheder, hvor der stilles store krav til både renheden, hygiejnen og effektiviteten af både vask og tørreprocessen.

I virksomheder, der har med produktion af madvarer at gøre, er det alfa og omega, at vasken lever op til høje krav i forhold til hygiejne. Det samme gør sig eksempelvis gældende for restauranter og caféer, mens også andre brancher inden for eksempelvis behandling stiller krav til, at bl.a. håndklæder bliver vasket og tørret med et stort fokus på hygiejne, da mange mennesker er i berøring med de samme tekstiler.

Netop derfor kan du drage fordel af at købe professionelt vaskeudstyr fra nortec.dk, hvor du finder et bredt udvalg af bl.a. industrivaskemaskiner og industritørretumblere, der giver dig et rent og hygiejnisk resultat hver gang.

Fordele ved professionelle løsninger fra Nortec

Nortec kan levere lige præcis den løsning, som din virksomhed står og mangler. Med professionelle løsninger fra Nortec er du sikret nogle maskiner, som leverer et højt resultat hver gang, mens det hele foregår i et højt tempo, så du kan have vasketøjet både rent og tørt på rekordtid. Du kan desuden få maskiner med en rigtig stor kapacitet, så store mængder af beskidt vasketøj kan blive klar til næste dag ved bare en enkelt vask.

Nortecs maskiner er også billigere i drift, da de effektive men korte programmer vil give dig en billigere strøm- og vandregning end traditionelle maskiner. Dertil er maskinerne designet til at arbejde på en skånsom måde, så vask og tørreproces ikke slider på tekstilerne.