21. juni 2019 Slået fra Af Redaktion

h-design.dk – freehandcoffee.dk

Det kan du gøre, når du er lækkertørstig

Der er ikke noget værre end at være tørstig efter noget iskoldt, og som måske har lidt brus eller lidt sukker i sig. Det kunne for eksempel være en iskold sodavand. Problemet er bare, at du sidder på arbejdspladsen, og det eneste du kan få at drikke, er den semikolde vand fra vandhanen. Men hvad nu hvis, du bare kunne gå ud og vælge en sodavand i sodavandsautomaten? Det ville være helt perfekt. Problemet er bare, at I ikke har en sodavandsautomat på din arbejdsplads.

Men hvad nu hvis I havde. Der den sidste time af arbejdsdagen, hvor man bare kan mærke, at energien og motivationen er ved at være helt væk, men hvor du måske bare lige har brug for lidt sukker som kan udløse endorfinerne i hjernen – så ville en sodavandautomat være guld værd. Og det bedste af det hele er, at det slet ikke er besværligt at få en sodavandsautomat på arbejdspladsen. Vi har fundet de helt perfekte til at løse opgaven.

For dig og dine kunder

Det kan være, at der kommer mange kunder på din arbejdsplads, hvor det kunne være en god ydelse, at de kunne få sig en kold sodavand eller andet lækkert fra sodavandsautomaten, hvis de bliver tørstige. Med en sodavandsautomat kan du både sikre, at du selv kan få et energiboost, når du trænger til det, og du sikrer, at dine kunder altid kan få slukket tørsten, med deres fortrukne læskedrik.

Hvis du vil se et simpelt og funktionelt udvalg af sodavandsautomater, har vi fundet det til dig.