Larmer regnens trommen på ståltaget?

Larmer regnens trommen på ståltaget?

13. oktober 2018 0 Af HDesign

Nej. Det korte svar er nej. Myten om, at regndråbernes trommen på tagryggen overdøver snakken i huset, er gammel og stammer fra dengang, man ikke isolerede mellem loft og tag. I dag er alle huse beregnet til beboelse og isoleret mellem tag og loft, og derfor er ståltag ikke mere følsomme overfor lyd end andre tagtyper. Desuden produceres flere ståltage med en lyddæmpende bagside. Men det er ikke den eneste årsag til, at ståltagene vinder frem i popularitet. Ståltagene er nemlig en god og billig løsning, når det kommer til udskiftning af taget på boligen.

 

Ståltag fra Decra

 

Ståltage er blevet produceret i Danmark i mere end 25 år, og bliver produceret i en lang rækker farver, som gør det muligt at finde et godt match til din bolig – uanset om taget skal passe til et nymoderne typehus eller en klassisk villa. Et af de populære ståltage er fra Decra, som du kan læse mere om her. Decra tagpladerne er bygget op omkring en kerne af galvaniseret stål, som bliver belagt med pulverlak eller stengranulat. Det betyder, at du får et billigt tag, der blandt andet kan ligne det klassiske tegl, og som fås i et unikt udvalg af farver.

 

Tre grunde til at vælge et ståltag fra Decra

 

En række af de fordele, der nævnes ved ståltaget fra Decra, er blandt andet:

  • Det kan ofte lægges direkte på den eksisterende tagbelægning. Det betyder, at du slipper for at fjerne det eksisterende tag, som samtidig kan fungere som undertag.
  • Det kan klare store belastninger fra vejret. Det danske vejr svinger fra kulde til varme og fra sne og regn. Samtidig er taget let at vedligeholde. På grund af pladernes modstandsdygtighed overfor alger og snavs vil regn kunne fjerne det meste.
  • Lang produktgaranti fra producenten. Producenten bag Decra tilbyder 30 års produktgaranti på Decra tagpladerne som sikkerhed for, at du får et robust og holdbart tag.