Kontorindretning: Nej, det er ikke ligegyldigt, hvilken stol du sidder på

Kontorindretning: Nej, det er ikke ligegyldigt, hvilken stol du sidder på

15. juli 2020 Slået fra Af Redaktion

I dag findes der mange forskellige kontorløsning, der tillader, at man kan indrette sin plads på kontoret alt efter personligt ønske, stil og naturligvis: funktion. Mange vil måske tænke, at indretning er af en relativ ligegyldig karakter – vi kunne ikke være mere uenige!

Giv dig selv de bedste arbejdsvilkår

Ingen tvivl om at det er rarest at sidde godt, når man skal arbejde mange timer ad gangen. Har du måske ikke før prøvet, at du ikke kunne trykke “play” på fjernbetjeningen, før du har sat dig helt til rette? Sandsynligvis.

Det kan være svært at koncentrere sig, hvis der er en eller anden irritationsfaktor, der står i vejen for det. Ligeledes kan det være svært at koncentrere sig, hvis der er en lyd, der forstyrrer ens tanker.

Hvis du er enig i ovenstående, kan du ikke samtidig have en indvending mod funktionsdygtig indretning. Der kan være en verden (eller i hvert fald god/dårlig en arbejdsdag!) til forskel fra, om man skal arbejde fra en kontorstol, der presser et forkert sted i ryggen eller er for højt i sædet, eller om man sidder på en stol, man ikke ænser, fordi der ikke er en irritationsfaktor. Derfor er det vigtigt, at I finder de helt rigtige kontormøbler til jeres indretning.

Brugte møbler kan også noget

Det kan være dyrt at skulle indrette et kontor med de rigtige møbler. Det kan derfor betale sig at kigge efter tilbud eller brugte kontormøbler. Man behøver ikke nødvendigvis gå på kompromis med kvaliteten af ens møbler, bare fordi man køber dem brugt. Der er mange større kontorer og virksomheder, der ofte laver om på indretningen og derfor står tilbage med en masse møbler, der ikke fejler noget – men som bare ikke passer til deres nye indretning.

Ligeledes kan det betale sig at holde øje med diverse møbelforhandlere og udnytte muligheden, hvis de sælger ud af deres udstillingsmodeller. Udstillingsmodeller kan næsten altid fås i rigtig fin kvalitet – ofte så god, at man udelukkende føler, det er prisen, der er gået ned.

Det er bestemt ikke ligegyldigt, hvordan man vælger at indrette kontoret. Det sender både et signal ud til besøgende og potentielle kunder, og det øger arbejdskoncentrationen blandt de ansatte. Win-win!