Innersense Organic Beauty – økologiske hårprodukter

Innersense Organic Beauty – økologiske hårprodukter

23. november 2019 Slået fra Af Redaktion

Er du på udkig efter nogle nye hårprodukter? Ser du desuden gerne, at produkterne skal være økologiske? Så er du kommet til det helt rette sted. Du kan nemlig med stor fordel taget kig på de lækre produkter fra Innersense Organic Beauty, som består af certificerede økologiske planteingredienser. Én ting er helt sikker – dit hår vil elske det! Innersense Organc Beauty tilbyder desuden hårpleje såvel som stylingprodukter, og de har derudover fremstillet produkter til enhver hårtype. Med andre ord, finder du med garanti er produkt fra Innersense Organic Beauty, som passer perfekt til dit hår. Er du således interesseret i at give de lækre produkter et skud, så kan du lige her se et stort udvalg af Innersense Organic Beauty.

Hydrating Cream Hairbath fra Innersense Organic Beauty

Døjer du med tykt, groft og krøllet hår? Så har vi løsningen til dig. Du bør nemlig overveje at give Innersense Organic Beautys Hydrating Cream Hairbath et skud. Dette er er en fugtgivende shampoo, der er fremstillet til tykt hår, som har behov for store mængder fugt. Derudover hjælper shampooen dig med at opretholde en sund hovedbund, idet den indeholder æteriske olier som blandt andet salvie og tamanu.

Er det dog ikke just dette, du er på udkig efter, men derimod en skum, der kan tilføje noget tekstur og volumen til dit hår, men som samtidig også bibeholder dine flotte krøller? Så bør du helt sikkert sikke afprøve deres Create Lift Volumizing Foam – og det gælder desuden ligegyldigt, hvilken hårtype du har. Dette Innersense Organic Beauty produkt kan desuden anvendes i tørt såvel som vådt hår, men du kan faktisk også bruge det til at opfriske dine hårrødder mellem dine hårvaske – præcis som en tør shampoo.

Quiet Calm Curl Control Cream

Er du bare helt vild med dine krøller, bør du overveje at tage et kig på deres Quiet Calm Curl Control Cream. Dette er en krøllecreme, og derfor er det også ligegyldigt, hvilken hårtype du har – ønsker du krøller, eller er du bare vild med dem, som du i forvejen har, så skal du helt sikker afprøve denne smarte creme. Den tilfører et helt nyt liv til dit hår, fjerner alt krus og giver en lækker definition til dine krøller. Quiet Calm Curl Control består desuden af en lækker kombination af sheasmør, rooibois te og honning, hvorfor den dufter himmelsk.