Indret dit nye hjem med møbler fra Bloomingville

Indret dit nye hjem med møbler fra Bloomingville

14. januar 2019 0 Af HDesign

Når det kommer til at dekorere sit hjem, er Bloomingville eksperter, og de står altid klar med et stort udvalg af alt hvad man har brug for, for at give sit hjem liv og personlighed. Det er dog ikke kun det at lægge den sidste detalje på hjemmet, Bloomingville er gode til; ved indretningen er de nemlig med fra start til slut, også når det kommer til noget så grundlæggende, som at møblere et hus.

De er kendt for at have sans for detalje, hvilket også kommer til udtryk blandt deres store sortiment af møbler. At give produkterne en ekstra finish, er Bloomingvilles spidskompetence, og her ses det blandt andet i de minimalistiske og enkle design. Det klassiske look blandet med de stilrene materialer, er hvad der gør deres møbler til noget helt specielt, og det oplagte sted at lede, hvis du er til det simple, men ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Borde i alle størrelser hos Bloomingville

Vi kan ikke komme udenom, at borde spiller en vigtig rolle i boligindretningen. De findes i næsten hver eneste rum i huset, og derfor er det også vigtigt, at man får fundet nogle der stemmer overens med husets og ens egen personlige stil. Og det er ikke altid en nem opgave. Heldigvis står Bloomingville altid klar med et sortiment der byder på mange forskellige borde, i alle størrelser, former og farver.

Bloomingvilles borde holdes typisk i det simple, med et hint af noget råt i ny og næ, og grundet deres enkle udseende, komplimenterer de næsten ethvert hjem. Samtidig er der masser af plads til at gøre det mere personligt, i form af billeder, lys eller andet dekoration, som du også kan få hos Bloomingville.

Med alt fra natborde til spiseborde, tilbyder Bloomingville alt hvad man kunne få brug for, når man sådan skal skabe sig et helt nyt hjem. Nogle er fremstillet i naturlige materialer såsom træ eller flet, andre er af metal. Der nogle med skuffer, nogle med glas, der er dem der er høje og dem der er lave. Og så er der dem som er malet i en pæn farve, hvilket tilføjer bordet lige dét ekstra. Der er uendeligt mange at vælge imellem, så det er bare med at komme i gang med at lede.

Tag en pause med Bloomingvilles stole og bænke

Efter en lang dag på arbejdet eller i skolen, kan man virkelig trænge til bare at komme hjem, og sætte sig i en dejlig blød lænestol – eller bare en stol generelt – med en kop kaffe og en snack. Eller måske har man en masse lektier for, der bare skal af vejen så hurtigt som muligt. Uanset hvad er det vigtigt at man sidder behageligt, især hvis det er i længere tid ad gangen. Hos Bloomingville finder du dog ikke kun behagelige stole, men et møbel der også tilføjer dit hjem en behagelig stemning.

Stole er så naturlig en del af hjemmet, at de til tider kan være nemme at overse. Men med stole fra Bloomingville, kan du være sikker på, at de vil blive lagt mærke til. Som med så meget andet Bloomingville laver, udstråler deres stole minimalisme og god kvalitet, og du er garanteret begge dele. Stolene fås i alt fra farverigt polyester, til et gittermønster i metal, og vil se sig godt ud i ethvert hjem.

Noget andet man er begyndt at se meget rundt omkring i forskellige hjem, er bænke. Typisk i entréer, men også i køkkener, stuer og værelser. Bloomingville tilbyder bænke i bløde materialer såvel som enkle bænke i træ. Disse ville blive godt komplimenterede af nogle behagelige pudder eller tæpper. Igen er de stærkt prægede af det enkle design, hvilket gør det muligt selv af style dem op, eksempelvis med et farverigt tæppe.

Du kan finde et stort udvalg af Bloomingville møbler her.