Hvordan kommer du bedst fra start med din SEO-indsats?

Hvordan kommer du bedst fra start med din SEO-indsats?

6. juli 2020 Slået fra Af Redaktion

SEO er en suveræn måde at markedsføre sin forretning på. Desværre er det også en relativt teknisk form for marketing. Derfor frarådes det på kraftigste vis, at du forsøger at varetage din SEO-indsats på egen hånd. Du skal i stedet overlade det til en professionel og specialiseret aktør, der ved, hvad han eller hun foretager sig.

Hvis du skal i gang med SEO, er det vigtigt, at du starter på den rette måde. Det er ikke alle, der ved, hvordan man bedst slår hul på sin SEO-indsats. Det resulterer i, at der også er mange, der blot kaster sig ud i det. Det er dog vigtigt, at du ikke gør dette, da det rette fundament har stor betydning for dine endelige resultater.

Start altid din SEO-indsats med en søgeordsanalyse

Det er vigtigt, at du altid starter din SEO-indsats med en søgeordsanalyse. Det er en analyse, der har til formål at finde de søgeord, der giver bedst mening at bruge tid, energi og penge på. Det er nemlig uhyre vigtigt, at du sikrer, at din indsats er rettet mod søgeord, som dine kunder reelt set bruger til at finde dine produkter.

Det er her, der er mange, der begår fejl. Mange tror nemlig, at det ikke er svært, da de går ud fra, at deres kunder bruger de samme termer og fraser, som de selv gør. Det er dog ikke altid, at det gør sig gældende. Du bør derfor sikre, at din indsats er rettet mod de rette søgeord – og det sikrer du med en søgeordsanalyse.

Derfor er du selvfølgelig også sikret, at det altid er det første skridt, hvis du vil lade et bureau stå for din SEO. Det er blot endnu en god grund til, at du ikke skal tøve med at få enten et bureau eller en freelancer til at stå for det. Derved er du også sikret, at det reelt set vil være en investering, der ender med at kaste noget af sig.

Alle forretninger bør arbejde med SEO

Der skal ikke være nogen tvivl om, at en stor del af danskernes køb starter på Google. Hvis du ikke er synlig, når dine kunder leder efter dine produkter eller ydelser, så ender trafikken og salget blot med til at gå efter en af dine konkurrenter. Derfor er det også uhyre vigtigt, at du ikke holder igen med din SEO-indsats.

I og med, at man kan søge efter alt på Google, er det også en marketingkanal, der fungerer i enhver branche og for enhver forretning. Derfor er det naturligvis også noget, der er værd at arbejde med i din forretning. Det gør sig gældende, uanset om du sælger erotisk legetøj eller laver bestyrelsesrådgivning.

Hvis du ikke allerede arbejder med SEO, kan det derfor kun gå for langsomt med at komme i gang. For hver dag du ikke er repræsenteret i toppen af de relevante søgeresultater, går du glip af både kunder og omsætning. Det understreger naturligvis vigtigheden af at arbejde med søgemaskineoptimering.