Husk at lytte til dig selv og din krop

Husk at lytte til dig selv og din krop

25. maj 2020 Slået fra Af Redaktion

Du må aldrig glemme at lytte til dig selv og din krop. Faktisk kan din krop fortælle dig rigtig mange ting. Du kan mærke, hvis du er trist, glad, stresset eller noget helt fjerde. Det er vigtigt, at du mærker efter og faktisk forholder dig til, hvad du føler. Hvis din krop f.eks. sender dig stresssignaler, og du ikke lytter til dem, risikerer du kun, at det bliver værre og værre, og at det til sidst kommer helt ud på et sidespor.

Spring ud i Body All Mind kropsterapi

En af de måder hvorpå du kan lytte og mærke efter i din krops, er ved hjælp af kropsterapi. Body All Mind er en slags kropsterapi og en behandlingsform, hvor du får et overblik over din egen krop og sind. Der bliver ikke kun fokuseret på din krop, men også din psyke. Det er altså en kombination af de to, da man tror på i Body All Mind, at der en stærk sammenhæng mellem de to.

Glem aldrig at holde pauser

En stor del af det at lære at lytte til din krop, er at holde pauser. Du har ikke tid til at mærke efter i din krop, hvis du hele tiden kører derud af i højeste gear. Du er nogle gange nødt til at trække stikket og læne dig tilbage. Det er nemlig først der, du mærker din krop og føler dine tanker. Desuden er det generelt en rigtig god ting at holde pauser, fordi du på den måde kan samle ny energi og finde overskud til at klare hverdagens små og store udfordringer.

Selvforkælelse er også en del af det at mærke efter i din krop. Når du gør gode ting for dig selv, vil du nemlig få det rart indeni. Derfor må du aldrig gå ned på selvforkælelse.