Har I helt styr på MS Office?

Har I helt styr på MS Office?

20. juli 2019 Slået fra Af Redaktion

Rigtig mange virksomheder bruger Microsoft Office. Outlook til emails, Power Point til præsentationer osv. Men udnytter I alle muligheder for netop jeres virksomhed godt nok? Er I helt opdaterede på hvad Office kan? Er jeres konti sat korrekt op? Microsoft Office har udviklet sig enormt siden du i tidernes morgen skrev skolestile i Word, og nu hvor tjenesten er cloud-baseret, har funktionaliteterne i de enkelte programmer og programmerne imellem i den grad fået et nøk opad.

Er du systemadministrator?

Som systemadministrator er det din opgave at implementere, konfigurere, sikre, administrere og overvåge enheder og klientprogrammer i jeres enterprise miljø. Disse funktioner er blevet væsentligt forbedrede og mere integrerede.

For at få helt styr på hvad I har af muligheder og udfordringer specifikt for jeres virksomhed, bør du overveje at holde dig opdateret med et Office 365 kursus.

Microsoft er en af de største, når det kommer til entreprise løsninger indenfor operativsystemer, databehandling, og software generelt. Er du i et Microsoft økosystem, giver det derfor mening, at være certificeret i de forskellige aspekter, der har med dine ansvarsområder at gøre.

Hvor mange skal certificeres?

Arbejder du i en stor virksomhed, hvor mange medarbejdere kunne have brug for et MS Office 365 kursus, så overvej at finde en Microsoft Partner, som også udbyder firmakurser. Så bliver I alle undervist alle på samme tid, og kan sparre med hinanden.

Så kan kurset også i højere grad skræddersys til netop jeres behov, da I får mulighed for at bruge jeres egen virksomhed som case undervejs.

Ledig?

Selvom du ikke bruger MS Office 365 Enterprise i øjeblikket, eller måske slet ikke er i job, kan det stadig være en fordel at tage kurser og blive certificeret. Microsoft har foden inde på de fleste arbejdspladser, så du vil have en fordel ved at kunne skrive disse kursuscertifikater på dit CV.

Har du ikke det helt rigtige kursuscertifikat, vil bare det, at du har indgående forhåndskendskab til miljøet, gøre en virksomhed mere villig til at hyre dig og give dig det rigtige kursus, frem for at lære en anden op fra bunden.